LG lanceert drie nieuwe 3D Blu-ray spelers

09 april 2014 1 Minuut 0 Reacties
LG-BP740-2

Van nagenoeg alle grote fabrikanten weten we inmiddels welke 3D-producten er dit jaar naar Nederland komen, alleen de informatie van LG ontbrak nog. Deze week heeft ook de Koreaanse fabrikant bekendgemaakt welke 3D-producten we kunnen verwachten, te beginnen met de 3D Blu-ray spelers. LG komt met de BP740, BP640 en BP440.

LG 2014 3D Blu-ray spelers

LG brengt in 2014 drie Blu-ray spelers met 3D-ondersteuning naar Nederland, met de BP740 als topmodel. Deze Blu-ray speler is echter niet alleen uitgerust met de mogelijkheid om 3D-materiaal weer te geven en 2D-content naar 3D om te zetten, ook is het mogelijk lage resolutie materiaal op te schalen naar de hoge 4K Ultra HD-resolutie.

Verder beschikt de BP740 over toegang tot het NetCast Smart tv-platform van LG, een mediaspeler met ondersteuning voor een groot aantal digitale bestandsformaten, een geïntegreerde web browser, ingebouwd WiFi met Miracast en DLNA voor het streamen van content uit het thuisnetwerk, een usb-poort en de Magic Remote afstandsbediening. De speler kan ook bediend worden met de smartphone-app van de Koreaanse fabrikant.

De BP640 komt met een iets minder strak design, beschikt niet over 4K-upscaling en wordt niet geleverd met de Magic Remote afstandsbediening. Het instapmodel is de BP440, een Blu-ray speler die niet over de ingebouwde WiFi module beschikt maar wel middels een kabel met het thuisnetwerk gekoppeld kan worden. Beide spelers zijn voorzien van 3D-ondersteuning.

Meer informatie

Alle prijzen en een overzicht van de specificaties per model vind je in de LG 2014 Blu-ray speler line-up. Een overzicht van alle andere home cinema-producten die LG in 2014 naar Nederland brengt, waaronder de lcd led tv’s en de plasma tv’s, vind je in ons 2014 home cinema overzicht.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)