LG kondigt Cinema 3D TV’s met Google TV platform aan

06 januari 2012 1 Minuut 0 Reacties
LG-Google-TV

LG zal tijdens de CES 2012 een aantal nieuwe 3D TV series presenteren, waaronder TV's die uitgerust zijn met het Google TV platform. Google TV is een Smart TV platform dat gebaseerd is op Android Honeycomb. Hiermee zijn applicaties te downloaden, Video on Demand diensten te bekijken, social media diensten te gebruiken en kun je ermee surfen op het internet. Momenteel is Google TV alleen toegankelijk in de VS.

De nieuwe Google TV’s van LG beschikken over de passieve Cinema 3D techniek van het merk voor 3D weergave. Daarnaast beschikken de modellen over LG’s Smart TV technieken en een zogenaamde Magic Remote Qwerty voor een optimale Google TV ervaring. LG’s eigen Smart TV platform, gebaseerd net NetCast zal blijven bestaan en gebruikt worden op meer dan 60 procent van alle nieuwe TV’s die in 2012 gepresenteerd worden. Meer details over de Google TV’s zal LG tijdens de CES 2012 vrijgeven.

Google TV is momenteel alleen beschikbaar in de VS en zal dit jaar nog naar de UK komen. Wanneer Google TV in Nederland zal verschijnen is niet bekend.

Bron: Homecinema Magazine

Reacties (0)