LG: in 2015 draaien alle smart tv’s op nieuwe versie webOS

28 juni 2014 1 Minuut 0 Reacties
LG-webOS

Deze nieuwe versie van webOS moet in 2015 verschijnen en zal toegankelijk zijn op alle smart tv's die LG volgend jaar op de markt brengt.

LG heeft dit jaar zijn eerste smart tv’s voorzien van het nieuwe webOS-platform. De Koreaanse fabrikant heeft al eens aangegeven zich vol te willen richten op de nieuwe software en deze week laat Lee In-kyu, Senior Vice President of TV van LG, weten dat we in 2015 een nieuwe versie en meer webOS tv’s kunnen verwachten.

Eerder deze week hebben we één van de nieuwe webOS tv’s van LG, de 47LB730V, aan een uitgebreide review onderworpen en waren met name enthousiast over het smart tv-platform. webOS staat voor gebruiksvriendelijkheid, is zeer fraai vormgegeven en komt met een aantrekkelijk aanbod van apps. Toch is webOS nog niet perfect want de software zit nog vol met kleine bugs en de werking is niet altijd even snel.

LG werkt momenteel aan een nieuwe versie van webOS, zo laat Lee In-kyu in een interview met The Wall Street Journal weten. Deze nieuwe versie moet in 2015 verschijnen en zal toegankelijk zijn op alle smart tv’s die de Koreaanse fabrikant volgend jaar op de markt brengt. Wat we precies kunnen verwachten van de update is vooralsnog onduidelijk maar LG geeft aan webOS ook te willen integreren op andere apparaten in huis en zo de tv met deze apparaten te laten communiceren.

Advertentie

Lees ook onze LG 47LB730V review.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)