Lancering Oppo BDP-831 onbeperkt uitgesteld

27 oktober 2009 1 Minuut 0 Reacties
155280ca5gt

De lang verwachte Europese lancering van de Oppo BDP-831 Blu-ray speler is uitgesteld. In een reactie laat Oppo weten dat het na een zorgvuldige evaluatie van de beschikbare resources heeft bepaald dat de lancering van de Oppo BDP-831 Blu-ray speler in Europa voor onbepaalde tijd vertraagd is.

“Met oprechte spijt hebben we deze moeilijke beslissing moeten maken. Maar, we vinden dat dit uiteindelijk het beste is voor de consument en de kwaliteitsstandaarden die Oppo stelt. Klantenservice en tevredenheid zijn de belangrijkste steunpilaren van Oppo en met de huidige beschikbare resources kunnen we helaas niet voor elke Europeaanse klant klaar staan bij de lancering van de BDP-831. Problemen met taal, verzending en het ontbreken onze mogelijkheid om snel, efficiënt en accuraat ondersteuning te bieden aan onze hooggewaardeerde Europeaanse klanten hebben ons doen bepalen dat we niet kunnen voldoen aan de kwaliteitsstandaarden die van Oppo verwacht worden. We bieden onze excuses aan voor de klanten die van Oppo houden en ons ondersteunen, zeker diegenen die zo lang op de BDP-831 gewacht hebben. We hopen dat we in de toekomst terug kunnen komen met een betere planning en organisatie.”

Erg jammer voor de fans van Oppo dus. Het ziet er niet naar uit dat we snel de zo goed gewaardeerde Blu-ray speler terug gaan zien in de winkels.
Mocht er meer informatie volgen houden we je natuurlijk op de hoogte.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

DJ

DJ
13 januari 2010 om 21:54

13JAN2010
Is de Oppo BDP-831 inmiddels te koop in Nederland?
Als ja, waar?

Inloggen


14 januari 2010 om 18:28

Beste DJ,

Voor zover ik kan zien is de Oppo nog niet in Nederland verkrijgbaar en zal dat voorlopig ook niet veranderen. Ik denk zelfs dat deze speler helemaal niet meer gelanceerd wordt hier. Als het verandert zul je dat van ons horen.

Succes met je zoektocht!

Inloggen