LaCie introduceert de LaCinema Classic HD

25 november 2009 1 Minuut 0 Reacties
lacie-lacinema

Er zijn al heel wat multimedia hardeschijven op de markt te vinden, maar LaCie komt nu met de meest complete HD multimedia hardeschijf tot nu toe, de LaCie LaCinema Classic HD. Het apparaat combineert 1080p HDTV kwaliteit met een uitgebreide compatibiliteit en DLNA mediaserver functionaliteit. Gebruikers kunnen zo vanuit elke plaats in huis door hun HD-mediacollectie bladeren en op TV weergeven.

De LaCinema Classic HD heeft een mooi en modern design, wat hem geschikt maakt voor vele huiskamers. Dankzij de vele mediaformaten die het apparaat afspeelt, kan de LaCinema Classic HD via zijn HDMI 1.3 verbinding bijna ieder gewenst bestand probleemloos afspelen – van het populaire DivX-formaat tot het kwalitatief hoge MKV H. 264. Met zijn Dolby Digital-audiokwaliteit versterkt de LaCinema Classic HD het entertainmentplezier nog verder.

De LaCinema Classic HD is ook gewoon te gebruiken als externe harde schijf om media van een pc of Mac op te halen. Wanneer je de LaCinema Classic HD vervolgens met je TV verbind, kun je direct je bestanden bekijken. Als DLNA mediaspeler kan de LaCinema Classic HD gemakkelijk films, muziek en foto’s weergeven vanaf een computer of netwerkgekoppeld opslagmedium. Het apparaat biedt zelfs toegang tot een netwerk, zodat bestanden eenvoudig over zijn te dragen naar een Mac of pc. De DLNA serverfunctie zorgt ervoor dat de LaCinema Classic HD samenwerkt met het thuisnetwerk en als mediaserver fungeert om bestanden naar geschikte spelers te streamen, zoals een PlayStation 3 of Xbox.

Reacties (0)