JBL introduceert CLUB hoofdtelefoon-serie tijdens CES

06 januari 2020 1 Minuut 0 Reacties
JBL CLUB hoofdtelefoons

De serie bestaat uit de CLUB ONE, CLUB 950NC en CLUB 700BT, allen uitgerust met JBL Pro Sound, Personi-Fi en spraakassistentie.

De hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar in een over-ear en een on-ear ontwerp.

JBL CLUB hoofdtelefoons

Het topmodel van de serie, JBL CLUB ONE, is ontworpen met High Res gecertificeerde grafeen drivers en True Adaptive Noise Cancellation (ANC) + SilentNow luistermogelijkheden. De constructie van de driver maakt gebruik van grafeen, een lichtgewicht, sterk geleidend en stijf materiaal voor een nauwkeurigere afstemming. Met de True Adaptive Noise Cancellation technologie wordt het omgevingsgeluid 50.000 keer per seconde gecontroleerd en aangepast aan het perfecte geluidsniveau voor de omgeving van de gebruiker. De technologie compenseert ook verlies van geluid veroorzaakt door factoren, zoals een bril, haar- of hoofdbeweging.

De SilentNow-functie geeft je de mogelijkheid om met een simpele druk op de knop de True Adaptive ANC-modus in te schakelen zonder Bluetooth te activeren, voor volledige isolatie van externe ruis en zelfs muziek. Met 50 uur afspeeltijd, vervangbare oorkussens, een dual-aux audio-ingang en een oplaad-case wordt het reizen naar de volgende show een stuk aangenamer.

Advertentie

Daarnaast is de CLUB-serie uitgerust met de Google Assistent, Amazon Alexa spraakassistentie en de nieuwe Personi-Fi-technologieën. Na activatie via de “My JBL Headphones” app, kunnen je jouw eigen luistervoorkeuren aanpassen omdat de app automatisch de audio kalibreert naar de luisteraar, wat resulteert in een persoonlijke geluidscurve die wordt opgeslagen in de hoofdtelefoon.

Specificaties en prijzen

De JBL CLUB-serie is vanaf voorjaar 2020 in het zwart verkrijgbaar. De prijzen vind je in onderstaande afbeelding.

Lees ook onze JBL Club One review.

Reacties (0)