IFA 2010: Loewe komt met 3D TV

03 september 2010 1 Minuut 0 Reacties
Loewe-3DTV

Loewe kan als premium merk niet achterblijven met de grote technische revoluties en daarom gaat het merk zich ook mengen in de strijd om 3D TV's met een eigen Premiumconcept. In overeenstemming met de Loewe strategie om trends te herkennen, te beoordelen en op het juiste tijdstip met rijpe producten de markt op te gaan, stelt deze traditionele Duitse onderneming zijn eerste 3Dproducten voor op de IFA 2010.

Loewe concentreert zich bij zijn 3D TV’s op Full HD LCD technologie met LED achtergrondverlichting en 400Hz beeldperformance. Deze displays zijn met hun lichtsterkte en hoge beeldwisselfrequentie volgens Loewe perfect geschikt voor de weergave van 3D content. De 3D compatibele Loewe Blu-ray players gaan functioneren als signaalbronnen. Loewe maakt gebruik van de active shutter 3D techniek voor de brillen. Loewe werkt bovendien ook intensief aan nieuwe, brilloze technologieën (autostereoscopie).

Naast de 3D functionaliteit heeft Loewe ook een ander hoogtepunt verwerkt in de TV; een geïntegreerde harde schijf recorder, die in staat is om frame compatibele 3D content op te nemen en weer te geven.

De marktintroductie van de 3D-televisie van Loewe is gepland voor het eerste kwartaal van 2011. In dezelfde periode komen ook de eerste 3D compatibele Blu-ray players van Loewe op de markt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)