Horizon Go ondersteunt nu Chromecast en AirPlay

03 mei 2016 1 Minuut 0 Reacties
horizon-go-android

Ziggo heeft bekendgemaakt dat de app van Horizon Go voortaan op Android en iOS live televisie kan streamen via Chromecast (Android) of AirPlay (iOS) naar een televisie. De update voor de genoemde apps is nu te downloaden uit Google Play en de App Store.

Download de update voor Horizon Go (Android en iOS)

Ziggo heeft bekendgemaakt dat de app van Horizon Go voortaan ook live televisie kan streamen naar een televisie. Dat gebeurt via Google Chromecast (Google Cast) met Android of AirPlay met iOS. Ook kun je ervoor kiezen om gebruik te maken van de Chromecast wanneer je alleen iOS in huis hebt, maar voor Android heb je niet de keuze uit AirPlay. Met deze app-update is het mogelijk naar live televisie te kijken op een tv die niet is aangesloten op een settopbox. Je hebt verder geen extra kabels nodig; de uitzendingen worden draadloos verzonden.

[irp]

Momenteel zijn er ook nog opties niet beschikbaar, zoals MyPrime en Replay TV. Dat heeft te maken met allerlei rechten. Op moment van schrijven is het ook nog helemaal niet duidelijk of die features worden toegevoegd aan de applicaties. Naast de app en een smart device, heb je ook een Chromecast of een Apple TV nodig om te kunnen streamen. Eerder uitgezonden programma’s kunnen niet gestreamd worden. Op dit moment werkt Ziggo niet aan een aparte Apple TV- of Android TV-app, omdat er nu dus al mogelijkheden beschikbaar zijn.

Horizon Go


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)