Hisense brengt Smart TV’s dit jaar naar Europa

14 januari 2013 1 Minuut 0 Reacties
Hisense-Ultra-HD-TV

Hisense timmert hard aan de weg. De Chinese fabrikant kondigde onlangs aan de VS te willen veroveren met nieuwe TV's en andere home cinema producten en toonde tijdens CES 2013 dan ook een volledige line-up. Hisense heeft tijdens de beurs echter ook aangegeven te willen uitbreiden naar Europa. De eerste Smart TV's van de fabrikant worden dit jaar nog verwacht.

Hisense komt naar Europa

Tegenover Tweakers wist een medewerker van Hisense te melden dat de fabrikant in de tweede helft van 2013 Smart TV series naar Europa zal brengen. De nieuwe series, waar momenteel nog niet veel over bekend is, worden waarschijnlijk tijdens IFA 2013 in Berlijn officieel aangekondigd.

Ultra HD, 3D en transparante TV’s

De Chinese fabrikant toonde overigens de afgelopen weken aan dat er niet alleen standaard LCD TV’s op de markt zullen komen. Zo heeft het bedrijf eind vorig jaar Ultra HD TV’s gepresenteerd die draaien op het Google TV met een eigen schil. Deze XT900 serie bestaat uit een 65 inch, een 84 inch en een 110 inch model. Ook bracht het bedrijf in de VS de T770 3D LCD TV serie met slanke bezels op de markt. Tijdens CES 2013 werd ook een transparante 3D TV getoond die vooral bedoeld is voor de commerciële en zakelijke markt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)