Hificorner.nl bekijkt de Philips 24PFS5231

30 september 2016 2 Minuten 0 Reacties
Philips-PFK5211

Elke twee weken schijnen de collega's van Hificorner.nl hun licht op de beste, meest interessante of nieuwste hifi-producten. Deze week kijken we naar de Philips 24PFS5231.

De Philips 24PFS5231, een 24-inch (61 centimeter) Full HD-televisie, vertegenwoordigt een nieuw concept. Enerzijds biedt de televisie uitstekend beeld, anderzijds beschikt de 24PFS5231 over een geïntegreerde Bluetooth-speaker voor het draadloos afspelen van muziek. Bovendien kan het model dankzij zijn compacte formaat in vrijwel iedere ruimte geplaatst worden. Volgens Philips is de nieuwe televisie een betaalbare 3-in-1 oplossing; beeld, geluid en handzame afmetingen.

Aantrekkelijk voor iedereen

De 24PFS5231 is een uitkomt van het innovatiebeleid van Philips. Met deze televisie, die streaming en beeld combineert, hoopt de techspecialist een grote doelgroep te bereiken. Bovendien is de 24PFS5231 aantrekkelijk vanwege zijn bescheiden formaat. De televisie is bij uitstek geschikt voor gebruik in de keuken, studeerkamer, kinderkamer of studentenkamer. De 24PFS5231 is een prijsvriendelijke oplossing voor mensen die willen streamen en televisie kijken, zonder dat ze tenminste twee aparte en waarschijnlijke duurdere apparaten aan moeten schaffen.

Full HD en twee HDMI-ingangen

De televisie van het gerenommeerde Philip komt met een Full HD (1080p) LCD-paneel en een geïntegreerde HEVC-standaard. De beeldkwaliteit is zonder meer uitstekend, mede door de geavanceerde Digital Crystal Clear-technologie. Beelden zijn helder, scherp van contrast en het kleurenpalet is realistisch. Verder is de 24PFS5231 aan de binnenkant uitgerust met twee HDMI-uitgangen met volledige CEC-ondersteuning voor het besturen van aangesloten apparatuur, zoals een receiver, Blu-ray-speler of game console. De aanwezige USB-poort maakt het mogelijk om media (muziek, foto’s en video’s) te delen vanaf een smartphone, tablet, laptop, mp3-speler of digitale camera. Een CI-slot zorgt ervoor dat gecodeerde zenders ontvangen kunnen worden.

Advertentie

Streaming

Klapstuk van de Philips 24PFS5231 is natuurlijk de ingebouwde Bluetooth-speaker. De luidspreker vraagt 16 Watt voor aansturing. De speaker is verwerkt in de voet van de televisie. Doordat de speaker naar voren is gericht, is hij ideaal voor het streamen van muziek (via diensten als Spotify, Deezer, YouTube etc.) vanaf een smartphone, tablet of computer.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)