FWD Live Webcasts: kom alles te weten over kalibreren en plasma vs oled

30 oktober 2021 5 Minuten 5 Reacties
FWD Live webcast

Op 13 november organiseert FWD twee Live Webcasts over onderwerpen die vele av-enthousiastelingen bezighouden. Tijdens de webcasts kom jij alles te weten over het kalibreren van televisies én over de verschillen tussen plasma en oled. De webcasts zijn interactief, dus we beantwoorden al jouw vragen ter plekke. Wil je de FWD Live Webcasts bijwonen? Meld je dan nu aan.

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat veel tv-liefhebbers meer willen weten over verschillende onderwerpen en graag in gesprek gaan met onze experts. Daarom hebben we de FWD Live Webcasts in het leven geroepen. In een professionele studio gaan we samen met experts en tv-fabrikant Panasonic het gesprek aan over onderwerpen die onze lezers bezighouden, en de input van jullie als lezer staat hierbij centraal.

FWD Live Webcast: plasma vs oled

De eerste twee webcasts vinden plaats op zaterdag 13 november. Om 11.00 trappen we af met een hot topic naar aanleiding van de vele reacties en discussies op onze website en de socials; plasma vs oled. Vele plasma-bezitters denken na over de overstap naar oled, maar is dit het juiste moment? We bespreken de voordelen van oled ten opzichte van plasma met onze tv-expert Eric Beeckmans, die daarnaast zijn eigen ervaringen met zowel plasma als oled deelt. Ook hebben we een gast uitgenodigd. Jordy van der Linden, Product Manager Home Entertainment bij Panasonic, deelt de visie van de tv-fabrikant over dit onderwerp en vertelt meer over waarom nu het juiste moment is om van plasma over te stappen naar oled.

FWD Live Webcast: kalibreren

Om 13.00 gaan we door met een webcast over het kalibreren van televisies, met onze eigen tv-expert Eric Beeckmans en professional kalibrator Marcel Krijtenberg. We bespreken alle ins en outs over het kalibreren van televisies, met dingen die je zelf kunt doen en redenen om je tv wel of niet professioneel te laten kalibreren. Ook hebben we een oled-televisie van Panasonic in de studio staan, waarmee we de mogelijkheden van kalibreren tonen. Beide webcasts duren ongeveer een uur en bieden naast zeer interessante informatie van onze experts ook de mogelijkheid om live vragen te stellen.

Meld je nu aan!

Via onderstaand formulier kun je jezelf aanmelden voor de FWD Live Webcasts. Heb je interesse? Meld je dan snel aan want de eerste 50 deelnemers krijgen een leuke attentie thuisgestuurd! Vergeet ook niet jouw prangende vragen over één van beide onderwerpen alvast in te vullen.

Op 13 november delen we de url, waar beide webcasts live te volgen zijn. De webcasts zijn openbaar, dus voor iedereen te volgen. En iedereen kan actief deelnemen aan onze gesprekken.

   Welke webcasts wil jij bijwonen?

  Goodiebag

  Nieuwsbrief

   

  Wedstrijdreglement

  Hieronder vind je de actievoorwaarden en spelregels die gelden voor alle prijsvragen van 360 Publishing  B.V. Lees ze goed door en je bent volledig op de hoogte van de regels die gelden.

  Actievoorwaarden en spelregels prijsvragen.
  1. Prijsvragen worden uitgeschreven door 360 Publishing B.V. gevestigd te Beuningen. Op prijsvragen zijn deze actievoorwaarden van toepassing.
  2. Deelname aan prijsvragen is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een email heeft gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.
  3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een prijsvraag.
  4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag.
  5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.
  6. De looptijd van de prijsvraag staat aangegeven in de beschrijving van de prijsvraag.
  7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
  8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
  9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een prijsvraag persoonlijk geïnformeerd via het emailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
  10. 360 Publishing B.V. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de prijsvraag wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
  11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
  12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
  13. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal 360 Publishing B.V. hiervoor zorg dragen.
  14. Medewerkers van 360 Publishing B.V. zijn uitgesloten van deelname.
  15. De persoonsgegevens die in het kader van prijsvragen worden verkregen, worden alleen gebruikt door 360 Publishing B.V. en de partij/merk waar 360 Publishing B.V. in de prijsvraag mee samen werkt voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.
  16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door 360 Publishing B.V.
  17. 360 Publishing B.V. handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
  18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
  19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
  20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de 360 Publishing B.V. per e-mail via ons contactformulier. U ontvangt zo snel als mogelijk via e-mail een reactie.

  Voor het gebruik van persoonlijke data door ons en derden verwijzen we graag naar ons privacybeleid.

  Reacties (5)