Een 103 inch TV in de duurste suite ter wereld

21 februari 2011 1 Minuut 0 Reacties
beovision-103-hotel-suite

Hotel President Wilson in Zwisterland geeft gasten de ultieme ervaring met de introductie van een nieuwe manier om te communiceren met gasten via Quadriga’s Sensiq oplossing, aangevuld door de high-end Bang & Olufsen flatscreen TV's. Hier vind je een van 's werelds grootste TV's; de B&O 103 inch BeoVision 4-103.

De Royal Penthouse Suite van het hotel is 1.680 vierkante meter groot en kost 58.000 euro per nacht, maar biedt daarvoor wel de ultieme entertainment ervaring. Dit hotel is een van maar drie hotels in de wereld die de BeoVision 4-103 van B&O als TV geïnstalleerd hebben. De Quadriga Sensiq communicatie portal van het hotel voegt dat beetje extra toe om de gasten helemaal te verwennen. Beide merken hebben intensief samengewerkt om deze ervaring te realiseren. Naast al deze mooie dingen op je kamer krijg je ook een fitness ruimte, jacuzzi een spa een privé terras en uitzicht op de bergen.

De BeoVision 4-103 is gemonteerd op een speciale stand die de TV met een druk op de knop omhoog of omlaag kan laten zakken. Voor de superieure audio kwaliteit heeft het hotel de kamer ingericht met BeoLab 10 luidsprekers. Royal Penthouse Suite Verder zijn ook alle andere kamers voorzien van de technologie van Bang & Olufsen. Nachtje boeken dan maar?

Bron: FlatpanelsHD

Reacties (0)