Bang & Olufsen presenteert begin mei nieuwe tv’s voor 2014

10 april 2014 1 Minuut 0 Reacties
Bang-Olufsen

Bang & Olufsen heeft deze week een uitnodiging verstuurd voor een persevenement dat op 8 mei plaatsvindt. De Deense fabrikant presenteert op die datum waarschijnlijk de nieuwe 2014 lcd led tv-series.

B&O is fabrikant van premium televisies en audiosystemen. De producten van het bedrijf worden gekenmerkt door de innovatieve designs, de high-end features en de uitgebreide multimedia toepassingen. Voor dit alles moet echter in de meeste gevallen ook een premium prijs betaald worden.

Momenteel verkoopt Bang & Olufsen drie tv-series; de BeoPlay V1 als ‘instapmodel’, de BeoVision 11 en de BeoVision 12. De laatstgenoemde serie maakt gebruik van de plasma-panelen van Panasonic. Sinds eind vorig jaar produceert Panasonic deze echter niet meer en houden we binnenkort nog maar twee series over.

Het is dus tijd voor uitbreiding van het assortiment en mogelijk krijgen we op 8 mei de eerste details over een of meerdere nieuwe tv-series te horen. Onlangs presenteerde het bedrijf wel het nieuwe BeoSound Essence audiosysteem en de BeoSystem 4 mediabox.

Daarnaast onthulde B&O eind vorig jaar een nieuw draadloos audioplatform voor het draadloos verbinden van BeoLab speakers met een tv. De verwachting is dat het bedrijf dit platform breder gaat inzetten en gaat integreren in nieuwe televisies.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)