Apple verkoopt 13 miljoen Apple TV’s, Cook hint op Apple HDTV

29 mei 2013 1 Minuut 0 Reacties
Apple-TV-3

Apple's CEO Tim Cook heeft gisteren tijdens de D11 conferentie een uitgebreid interview gegeven over alles dat met het bedrijf te maken heeft. Ook op het gebied van home cinema deed Cook een aantal interessante uitspraken.

Apple heeft momenteel één product in het assortiment dat echt bedoeld is voor het home cinema systeem en dat is de Apple TV. Deze ‘mediabox’ koppelt je tv aan de rest van het aanbod van Apple, waaronder de iPad en het aanbod van media in iTunes. Cook liet tijdens het interview weten dat er tot op dit moment meer dan 13 miljoen Apple TV boxen over de toonbank zijn gegaan, en dat zonder dat Apple volgens Cook veel aan marketing besteed heeft.

Iets waar de echte fans al maanden met smart op wachten is de lancering van een Apple HDTV, ook wel iTV genoemd. Er gaan al ruim een jaar geruchten over een dergelijk product maar we hebben nog steeds niks gepresenteerd zien worden. Ook deze keer is Cook weer erg cryptisch wat betreft de toekomst op het gebied van tv. Hij geeft aan dat Apple een unieke en grootse visie heeft voor tv. De manier waarop we de tv nu gebruiken is volgens Cook alweer 20 jaar oud en het is daarom tijd voor vernieuwing. Cook wilde echter niet ingaan op wat we kunnen verwachten van Apple.

Via: Engadget


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)