AOC presenteert twee nieuwe ergonomische monitoren

20 november 2012 1 Minuut 0 Reacties
AOC-e2460Phu

AOC introduceert twee 60ID-modellen in de Professional serie met een reeks ergonomische functies voor een handiger en gezondere indeling van de werkruimte. De e2460Phu en m2460Phu zijn geschikt voor standaardtoepassingen voor zowel werk als vrije tijd. De monitoren van 24 inch beschikken over de nieuwste energiebesparende LED technologie.

Ergonomische functies

De monitoren bieden een groot aantal ergonomische functies waardoor je lang kunt werken zonder moe te worden. Dankzij de draaifunctie kan de monitor 90° worden gedraaid van de liggende naar de staande stand. Dit is zeer praktisch wanneer je staande foto’s bewerkt of werkt aan lange documenten. De monitor kan ook 360° rond worden gedraaid, waardoor deze gemakkelijk naar een groep personen kan worden gericht. Dankzij de instelbare hoogte kun je de hoogte met maximaal 130 mm aanpassen en zo de optimale positie bepalen om langer te werken zonder vermoeidheid. De modellen kunnen ook tussen -5°~+15° worden gekanteld.

Specificaties

De schermen van 61 cm (24 inch) hebben een klassieke matzwarte afwerking om storende reflecties te voorkomen, terwijl ze een helderheid van 250 cd/m² en een statisch contrast van 1000:1 (dynamisch: 20.000.000:1) hebben. De AOC m2460Phu is voorzien van een Advanced-MVA-scherm dat extra grote kijkhoeken biedt. De kleurreproductie en -diepte zorgen samen met een korte responstijd van 8 ms voor heldere, levendige beelden. De AOC e2460Phu beschikt over een Full HD resolutie en een responstijd van 2 ms.

Aansluitingen

Beide HDCP-compatibele monitoren zijn voorzien van USB-poorten (1x up / 4x down), waardoor je meerdere USB-sticks, digitale camera’s en andere apparaten tegelijk kunt aansluiten. Ook biedt een van de USB-sleuven een verbeterde stroomvoorziening: met deze snellaad-functie kunnen lege accu’s in smartphones en andere mobiele apparaten sneller worden opgeladen. Daarnaast zijn de monitoren voorzien van HDMI en DVI-D- oorten en een analoge VGA ingang.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

Beide modellen van AOC zijn reeds verkrijgbaar voor een adviesprijs van respectievelijk 269 euro (m2460Phu) en 249 euro.

Reacties (0)