AOC lanceert ips-monitoren met Onkyo-speakers, MHL en Miracast

15 april 2014 1 Minuut 0 Reacties
AOC-monitor

AOC lanceert een nieuwe set ips-monitoren van 23,8-inch met Onkyo-speakers. Zowel de i2473Pwm als de i2473Pwy is uitgevoerd in het Razor Concept-design, beschikt over twee 7 Watt Onkyo speakers en is voorzien van een Full HD-display.

De nieuwe modellen in de 73-serie zijn uitgerust met ips-panelen. Deze beeldschermen met LED-achtergrondverlichting hebben een Full HD-resolutie, een lichtsterkte van 250 cd/m² en een pixelresponstijd van 5 ms (GTG). De monitoren zijn ook uitgerust met een set Onkyo-luidsprekers van 7 watt. Hierdoor is volgens de fabrikant geen extern audiosysteem meer nodig.

Beide monitoren beschikken over D-Sub- en HDMI-aansluitingen en ondersteuning voor MHL. Met deze ‘Mobile High-Definition Link’ kunnen compatibele mobiele Android-apparaten rechtstreeks worden aangesloten op de monitor en wordt de inhoud van de telefoon weergegeven op het ips-beeldscherm. Eenmaal aangesloten kunnen de mobiele apparaten ook tegelijkertijd worden opgeladen. Met de i2473Pwy kan de inhoud van mobiele telefoons dankzij de Miracast-standaard ook draadloos op het grote scherm worden weergegeven.

Reacties (0)