AOC lanceert ips-monitoren met Onkyo-speakers, MHL en Miracast

15 april 2014 1 Minuut 0 Reacties
AOC-monitor

AOC lanceert een nieuwe set ips-monitoren van 23,8-inch met Onkyo-speakers. Zowel de i2473Pwm als de i2473Pwy is uitgevoerd in het Razor Concept-design, beschikt over twee 7 Watt Onkyo speakers en is voorzien van een Full HD-display.

De nieuwe modellen in de 73-serie zijn uitgerust met ips-panelen. Deze beeldschermen met LED-achtergrondverlichting hebben een Full HD-resolutie, een lichtsterkte van 250 cd/m² en een pixelresponstijd van 5 ms (GTG). De monitoren zijn ook uitgerust met een set Onkyo-luidsprekers van 7 watt. Hierdoor is volgens de fabrikant geen extern audiosysteem meer nodig.

Beide monitoren beschikken over D-Sub- en HDMI-aansluitingen en ondersteuning voor MHL. Met deze ‘Mobile High-Definition Link’ kunnen compatibele mobiele Android-apparaten rechtstreeks worden aangesloten op de monitor en wordt de inhoud van de telefoon weergegeven op het ips-beeldscherm. Eenmaal aangesloten kunnen de mobiele apparaten ook tegelijkertijd worden opgeladen. Met de i2473Pwy kan de inhoud van mobiele telefoons dankzij de Miracast-standaard ook draadloos op het grote scherm worden weergegeven.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)