Alles dat je moet weten voordat je een versterker koopt

28 december 2016 1 Minuut 1 Reacties
marantz-sa-10-pm-10

De collega’s van Hifi.nl hebben in een uitgebreid artikel een overzicht gemaakt van de soorten versterkers en welke invloed elke soort nu exact op de audioweergave heeft.

Om het samengaan van Xingo en MCP Network te vieren publiceren we deze week drie interessante artikelen van Hifi.nl. In dit artikel kijken we naar alles dat je moet weten voordat je een versterker koopt.

Alles dat je moet weten over een versterker

We hebben het op Homecinema Magazine al meerdere malen uitgebreid gehad over receivers. Zo hebben we gekeken naar de specificaties, de features en de zaken waar je op moet letten voordat je er een koopt. Maar, de versterker is een onderdeel van de receiver waar we je graag nog wat meer informatie over geven. De versterker kent namelijk ook veel belangrijke (technische) aspecten die je mee kunt nemen in je aankoopbeslissing.

Een versterker is meer dan een apparaat dat geluid uit je luidsprekers laat komen. Verschillende modellen hebben verschillende eigenschappen, en elk model heeft zijn eigen invloed op de weergave. Het is daarom voordat je tot aankoop overgaat verstandig om op de hoogte te zijn van de soorten versterkers die er op de markt zijn.

De collega’s van Hifi.nl hebben in een uitgebreid artikel een overzicht gemaakt van de soorten versterkers en welke invloed elke soort nu exact op de audioweergave heeft.

Meer informatie

Bekijk ook onze home cinema informatiegids voor meer tips en adviezen op het gebied van audio en video.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

frans

frans
29 december 2016 om 10:31

Alle fabrikanten die dit maken moeten is wat vlotter zijn met hun updates naar dts x ik heb een pioneer die heeft wel atmos maar de update naar dts x blijft weer is uit slechte van pioneer is dit.
Het is weer net zoals met android vele modelen die ook achterlopen met versies.
Zo verkoop je een product en blijft dan weer achter met alles ik vind dit uitmate slecht ook van pioneer.
Wat heeft voor zin om dan zo n reciever te kopen wel 10.000 draadloze speaker uit brengen en onzin apperaaten die niemand koopt.

Inloggen