ADV: Beleef het WK op zijn best met LG OLED TV

01 juni 2018 3 Minuten 4 Reacties
lg-adv

Het WK voetbal 2018 in Rusland is begonnen. En met een LG OLED tv hoef je geen tickets te bemachtigen om het allemaal van dichtbij mee te maken. De fantastische OLED-beeldkwaliteit garandeert zo een knap beeld dat het lijkt alsof je er echt bij bent. Elke actie, elke pass, elke doelpoging wordt haarscherp in beeld gebracht. En dankzij het prachtige stadiongeluid waan je je echt in de tribunes, omringd door medesupporters.

Wereldklasse beeldkwaliteit

Voetbal is een kleurrijk gebeuren. In de woonkamer verschijnen er vlaggetjes, truitjes, toeters, sjaals, ja zelfs eten en drinken in de kleuren van je favoriete ploeg. Ook op het scherm is dat zo. De indrukwekkende stadions met hun perfecte, frisgroene, bijna heilige grasmat waarop de spelers in veelkleurige truitjes rond dribbelen terwijl de zon voor een perfecte warme belichting zorgt… een feest voor het oog. De unieke eigenschappen van LG OLED-technologie brengen die kleurenpracht perfect tot leven. Het OLED-scherm is in staat perfect zwart te tonen, en creëert zo een oneindig contrast dat de rijke kleuren nog beter in de verf zet, en beelden een natuurlijke diepte geeft.

De supersnelle reactietijd van het OLED-scherm en de excellente beeldverwerking van de Alpha9-processor brengen zelfs de snelste aanvalsacties perfect vloeiend in beeld. De bal en de spelers zijn altijd haarscherp, zodat je nooit iets mist van de actie.

Size matters!

Een groot scherm is een absolute voorwaarde als je op zoek bent naar de ‘ik ben er bij’-ervaring. En laat ons eerlijk zijn, het kijkt niet alleen veel leuker en spannender, maar het is ook gewoon aangenamer om op een groot scherm alle actie te zien. Zo hoef je niet te turen of die bal nu net over de lijn ging, dat is toch klaar en duidelijk. LG OLED tv’s zijn beschikbaar met een beelddiagonaal van 55 inch (140 cm, groot), 65 inch (165 cm, groter) en een overweldigende 77 inch (196 cm, WOW!).

Advertentie

Met zo een groot scherm in huis moet je ook niet aarzelen om vrienden en/of familie uit te nodigen. Dankzij de fantastische kijkhoek heeft iedereen niet alleen groot, maar ook perfect beeld, hier zie je verwaterd contrast of fletse kleuren.
Wat is de juiste schermmaat in jouw woonkamer? Meet de kijkafstand, dat is de afstand tussen de belangrijkste zitplaats en het scherm. Deel die afstand (in cm) door twee, het resultaat is de ideale schermdiagonaal (ook in cm) voor al je tv kijkplezier. Wil je net iets groter gaan, voor die levensechte ervaring, deel dan de kijkafstand door anderhalf.

Kamervullend stadiongeluid

Juichen, schreeuwen, roepen, zuchten en zingen. Voor ingetogen stilte moet je op het tennisveld zijn, niet in het voetbalstadion. Daar heerst de passie, en kan je bijna raden wat er op het veld gebeurt aan de hand van de reactie van het publiek.

Met een LG OLED tv laat je het gezang en gejuich door de woonkamer rollen. De W8, G8 en E8-reeksen zijn uitgerust met krachtig 60 Watt 4.2 kanaal geluid, de B8 en C8-reeks leveren 40 Watt 2.2 kanaal geluid. Allemaal ondersteunen ze Dolby Atmos. Deze nieuwe geluidstechnologie creëert realistisch 360° surroundgeluid, zodat je echt midden in de supportersmenigte zit.

Ook aan de leiding in de toekomst

Dat OLED tv’s spitstechnologie zijn hoeven we je niet meer te vertellen. Maar wist je al dat zelfs klaar zijn voor beste sportbeelden van de toekomst? Elke LG OLED tv ondersteunt immers High Frame Rates (HFR). HFR-video bevat tot 120 beelden per seconde, dat is vijf keer meer dan film (24 beelden per seconde) of meer dan dubbel zo veel als televisiebeelden (50 beelden per seconde). HFR-video brengt zelfs de allersnelste actie haarscherp in beeld. Een mooie troef voor actiefilms, maar werkelijk fantastisch voor sport. Met je LG OLED tv zit je dus nu al klaar voor volgende WK voetbal.

Dit artikel is tot stand gekomen in opdracht van LG.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (2)

frans

frans
02 juni 2018 om 10:29

Bij Ziggo niet maar ik zit er ook niet op te wachten ben geen voetbal verslaafde

Inloggen
Luc Greets

Luc Greets
03 juni 2018 om 07:30

Oh, doet je Marantz een beetje onder?

Inloggen
Frans Callebaut

Frans Callebaut
02 juni 2018 om 16:04

hallo gastredacteur,
dit is dus een advertentie van LG ?
mvg,

frans callebaut

Inloggen


02 juni 2018 om 16:33

Dat staat er inderdaad Frans. (Adv, gesponsord, en onderaan)

Inloggen