Samsung verkoopt 43-inch versie The Frame nu ook in Nederland

03 november 2017 1 Minuut 0 Reacties
Frame-03

Sinds eind juni zijn er twee varianten van de Samsung-televisie The Frame beschikbaar. Het gaat om een 55-inch en een 65-inch versie. Maar vanaf nu is ook de andere variant beschikbaar. Het gaat om de 43-inch versie van de dure, maar zeer strak vormgegeven televisie.

The Frame

De televisie onderscheidt zich op een belangrijke manier van de rest: het is een toestel met een ontwerp dat doet denken aan een fotolijst. Op het moment dat het apparaat uitgeschakeld wordt, geeft die automatisch kunstwerken weer. Daarbij kan je uit meer dan honderd verschillende beroemde werken kiezen, zodat het minder opvalt dat je een grote televisie in je woonkamer hebt.

De 4K-televisie beschikt over een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels en biedt ondersteuning voor HDR. The Frame ververst beelden met 100Hz, en over een hele rits aansluitingen. Zo is er een antenne-aansluiting, kan je een CI/CI+-module aan de telvisie koppelen, zijn er vier HDMI-ingangen en is er een USB-aansluiting mogelijk.

Goedkoop is dat allemaal niet. The Frame heeft een adviesprijs van 1.499 euro. Dat is wel een heel stuk minder dan zijn grotere broers: de 55-inch variant kost 2.399 euro en wil je een 65-inch televisie in je huiskamer hebben staan, moet je daar 2.999 euro voor betalen.

Lees ook onze review van Samsung The Frame.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)