2012 TV’s van Sony, Samsung, LG en Panasonic verschijnen in Nederland

04 april 2012 3 Minuten 1 Reacties
Samsung-ES8000

We zijn alweer bijna drie maanden verwijderd van de CES 2012 waar we heel wat interessante en mooie audio- en videoproducten voorbij hebben zien komen. Inmiddels is het lange wachten voor de meeste van deze nieuwe producten voorbij want de grotere merken zijn sinds eind afgelopen maand begonnen met de introductie van de nieuwe modellen in Nederland.

De 2012 LCD en plasma TV’s van onder meer Samsung, LG, Panasonic en Sony zijn inmiddels in de grotere fysieke winkels te vinden en verschijnen ook in steeds meer online winkels. Sommige model, zoals de nieuwe VT50 plasma TV serie van Panasonic, worden eind deze maand op voorraad verwachten en zijn momenteel alleen nog te pre-orderen. Hieronder vind je een overzicht met links naar alle nieuwe 3D LCD en plasma TV’s voor 2012.

Sony

Sony heeft dit jaar maar twee nieuwe high-end TV series op de markt gebracht. De HX850 is de vlaggenschip serie voor dit jaar en zal eind deze maand verschijnen. De HX750 serie is een stapje lager dan de HX850 serie en is inmiddels reeds te koop.

Advertentie

Bekijk hier alle specificaties en prijzen van de Sony HX850 en HX750 series.

Samsung

Samsung heeft voor 2012 grote plannen om het gebied van Smart TV en introduceert dan ook veel modellen die gebruikmaken van de Smart Interaction feature. Daarnaast zijn de meeste modellen uitgerust met 3D weergave, Samsung’s Smart Hub en een zeer fraai en dun design.

Bekijk hier alle specificaties en prijzen van de Samsung 2012 plasma TV line-up.
Bekijk hier alle specificaties en prijzen van de Samsung 2012 LCD TV line-up.

Panasonic

De focus van Panasonic ligt nog steeds op plasma en in deze productgroep vinden we dan ook de echte high-end modellen. Toch komt de fabrikant dit jaar met een groot aantal LCD TV’s, waaronder een eerste model met passieve 3D weergave. De vlaggenschip serie van 2012 is de VT50 plasma TV serie.

Bekijk hier alle specificaties en prijzen van de Panasonic 2012 plasma TV line-up.
Bekijk hier alle specificaties en prijzen van de Panasonic 2012 LCD TV line-up (actief 3D).
Bekijk hier alle specificaties en prijzen van de Panasonic 2012 LCD TV line-up (passief 3D).

LG

LG gaat dit jaar weer vol voor passief 3D en het overgrote deel van de LCD TV line-up is dan ook met deze techniek uitgerust. Verder beschikken de modellen over een zeer slank design en krijg je een speciale Magic Remote meegeleverd. Ook doet LG op het gebied van plasma weer mee maar met een kleiner aantal modellen. De plasma modellen verschijnen pas vanaf volgende maand.

Bekijk hier alle specificaties en prijzen van de LG 2012 LCD TV line-up.
Bekijk hier alle specificaties en prijzen van de LG 2012 plasma TV line-up.

Sharp

Ook Sharp heeft een aantal TV’s gelanceerd waarvan de helft reeds in Nederland te koop is. De focus ligt in 2012 vooral op grootformaat TV’s tot wel 80 inch. Daarbij beschikken de high-end modellen over Full LED achtergrondverlichting.

Bekijk hier alle specificaties en prijzen van de Sharp 2012 LCD TV line-up.

Philips

Natuurlijk kan Philips niet in dit rijtje ontbreken aangezien de fabrikant dit jaar heel wat moois aangekondigd heeft. Toch moet je nog even geduld hebben als je graag een nieuw model wilt kopen. De TV’s worden pas na de zomer in Nederland verwacht.

Advertentie

Bekijk hier alle specificaties van de Philips 2012 LCD TV line-up (deel 1).
Bekijk hier alle specificaties van de Philips 2012 LCD TV line-up (deel 2).

Reacties (1)