10 jaar Homecinema Magazine – win een Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon

19 augustus 2019 1 Minuut 4 Reacties
10 jaar bowers wilkins

Homecinema Magazine bestaat 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Deze maand geven we daarom een aantal mooie prijzen weg, samen met onze partners. Vandaag geven we samen met onze vrienden van Bowers & Wilkins een PX hoofdtelefoon weg! Hieronder lees je wat je moet doen om kans te maken.

De afgelopen 10 jaar hebben we bijna 8.000 nieuwsartikelen, reviews en achtergrondartikelen gepubliceerd. Dat is natuurlijk een hele prestatie, maar nog veel trotser zijn we op de vele reacties die we onder deze artikelen en in onze mailboxen krijgen. Maar liefst 15.000 reacties hebben we inmiddels mogen ontvangen, en daar zijn we natuurlijk heel dankbaar voor. Met name ook omdat vele van deze reacties ervoor zorgen dat anderen weer een stapje verder geholpen zijn in de zoektocht naar nieuwe homecinemaproducten.

Win een Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon

Vandaag vieren we ons 10-jarig bestaan samen met Bowers & Wilkins. Het bedrijf geeft zijn premium PX hoofdtelefoon weg! De PX is een draadloze hoofdtelefoon met actieve en aanpasbare noise cancelling waardoor je geen last meer hebt van omgevingsgeluid. Via de gratis app voor je telefoon kun je de noise cancelling aanpassen, bijvoorbeeld voor in het vliegtuig of in de trein. Daarbij beschikt de PX over Bluetooth aptX waardoor je muziek in hoge kwaliteit, draadloos kunt streamen naar de hoofdtelefoon. De accu van de hoofdtelefoon gaat 22 uur lang mee. Met de knoppen op de oorschelp regel je de muziek of beantwoord je een binnenkomende oproep.

Zo doe je mee

Wil jij kans maken op deze Bowers & Wilkins PX hoofdtelefoon? Volg dan Bowers & Wilkins en FWD Magazine op Instagram. Op vrijdag de 23e kiezen we willekeurig een winnaar uit volgers van beide accounts en maken we de winnaar via Instagram bekend.

Reacties (4)