10 jaar Homecinema Magazine – win een abonnement op FWD Magazine

16 augustus 2019 1 Minuut 27 Reacties
10 jaar FWD

Homecinema Magazine bestaat 10 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Deze maand geven we daarom een aantal mooie prijzen weg, samen met onze partners. Vandaag geven we als FWD tweemaal een abonnement op FWD Magazine weg! Hieronder lees je wat je moet doen om kans te maken.

De afgelopen 10 jaar hebben we bijna 8.000 nieuwsartikelen, reviews en achtergrondartikelen gepubliceerd. Dat is natuurlijk een hele prestatie, maar nog veel trotser zijn we op de vele reacties die we onder deze artikelen en in onze mailboxen krijgen. Maar liefst 15.000 reacties hebben we inmiddels mogen ontvangen, en daar zijn we natuurlijk heel dankbaar voor. Met name ook omdat vele van deze reacties ervoor zorgen dat anderen weer een stapje verder geholpen zijn in de zoektocht naar nieuwe homecinemaproducten.

Win een abonnement op FWD Magazine

Vandaag vieren we ons 10-jarig bestaan samen met alle andere media van FWD. Samen geven we tweemaal een abonnement op FWD Magazine weg. FWD is het overkoepelende merk van onder meer HomecinemaMagazine.nl, TabletsMagazine.nl en SmarthomeMagazine.nl. Zesmaal per jaar geven we FWD Magazine uit, een magazine dat vol staat met reviews, achtergronden en nieuws op het gebied van audio, video, smarthome en mobile. Je vindt FWD Magazine in de boekhandel, de kiosk of in je (digitale) brievenbus als je een abonnement neemt.

Zo doe je mee

Wil jij kans maken op een abonnement op FWD Magazine? Dat kan op twee manieren. Volg FWD Magazine op Instagram en/of laat een reactie achter onder dit artikel waarin je aangeeft waarom jij graag een abonnement wilt op FWD Magazine. Komende dinsdag (20 augustus) verloten we een abonnement onder de nieuwe Instagram-volgers en de mensen die hieronder een reactie hebben achtergelaten.

Advertentie

De winnaar is bekend! Gefeliciteerd Marcel!

Reacties (27)