Xbox One test ondersteuning voor DTS:X-koptelefoons

18 juni 2020 1 Minuut 0 Reacties
DTS X tv

Het Xbox One-team heeft een update uitgebracht voor testers, waarmee ze de ondersteuning voor DTS:X-koptelefoons kunnen uitproberen. Zo kun je als gamer genieten van audio die zich door de ruimte verplaatst (als het ware), terwijl verder niemand anders in huis daar last van heeft.

DTS:X-audio voor Xbox One

Het heeft enkele maanden geduurd, maar vanaf nu kunnen de eerste gamers met een Xbox One in huis checken wat nou precies de deal is met DTS:X. Het gaat alleen om de mensen die zich bij Microsoft aangemeld hebben als tester, maar dat betekent op z’n minst dat er schot in de zaak zit. Ben je onderdeel van de Alpha Skip-Ahead? Dan kun je de update nu verwachten voor de spelcomputer. Je moet hiervoor nog wel de DTS Sound Unbound-app downloaden, maar daarna krijg je toegang tot DTS:X for Headphones.

Normaliter heb je wel een licentie nodig om de technologie te kunnen uitproberen, maar tijdens de testperiode kun je er gelukkig gratis gebruik van maken. Verder is het zo dat games wel ondersteuning moeten aanbieden voor de technologie, want anders kun je er nog steeds niet van genieten. Alpha Skip-Ahead is wel een ring binnen de testcommunity die onderdelen heel vroeg krijgt, dus het kan nog even duren voordat we allemaal van DTS:X kunnen genieten. Het wachten is nu totdat Microsoft de technologie voor iedereen beschikbaar maakt.

Hier lees je wat de beste games van dit moment zijn.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)