UPC lanceert ‘Opnemen op Afstand’ voor iPhone, iPad, mobiel en online

13 september 2010 1 Minuut 0 Reacties
upc-dvr

UPC Nederland heeft vandaag als eerste in Nederland, samenwerking met het Nederlandse mediabedrijf Service2media, een ‘Opnemen op Afstand’ applicatie gedemonstreerd. De applicatie wordt op korte termijn beschikbaar gemaakt. Met deze applicatie kunnen klanten van UPC Digitale TV onderweg of op kantoor, opnames op hun UPC Mediabox instellen via hun iPhone, iPad, andere mobiele browsers of online. ‘Opnemen op Afstand’ is gratis beschikbaar.

‘Opnemen op Afstand’ maakt het voor klanten van UPC met een Mediabox met harde schijf mogelijk de Elektronische Programmagids (EPG) te bekijken en vervolgens een opname voor een programma in te stellen. De klant kan hiervan ook een herinnering of een bevestiging krijgen per email of iPhone Push. UPC geeft haar klanten met deze applicatie de mogelijkheid tot het zoeken op programma’s, het instellen van favoriete kanalen, hele series in een keer te laten opnemen, TV tips te krijgen, de On-Demand Top10 of clips van films te bekijken. ‘Opnemen op Afstand’ wordt gefaseerd in oktober en november uitgerold.

In de nabije toekomst verwacht UPC meerdere gebruiksfuncties toe te voegen aan deze applicatie zoals het door de klant bekijken van de UPC rekening. UPC zal deze dienst in 2011 ook in de andere landen waar ze actief is invoeren.

Reacties (0)