Teufel introduceert Concept B 20 stereo PC speakerset

28 juli 2011 1 Minuut 0 Reacties
Teufel-concept-b-20

De Berlijnse audiofabrikant Teufel introduceert een nieuwe stereo PC speakerset in de vorm van de Concept B 20. Deze set moet qua audiokwaliteit volgens Teufel niet onderdoen voor de Concept B 200, maar is wel te koop tegen een aantrekkelijkere prijs van 99,99 euro.

Dit luidsprekerduo is volgens Teufel perfect links en rechts naast de monitor te plaatsen en de speakers hebben maar een minimaal oppervlak nodig om een goed geluid te brengen. De linker hoofdluidspreker is uitgerust met een Class D eindversterker, een koptelefoon uitgang, microfoon ingang en een 3,5 mm mini-jack aansluiting voor verbinding met de PC. Aan de rechter zijkant van de luidspreker bevinden zich de regelaar voor volume en klant, gemakkelijk binnen handbereik bij plaatsing naast de monitor. Via een aansluitstekker en een 1,8 meter lange kabel wordt de verbinding met de rechter, passieve luidspreker gemaakt, welke door de hoofdluidspreker wordt aangestuurd en van stroom wordt voorzien.

De speakerset levert een totaal vermogen van 60 Watt en beschikt over hoogwaardige componenten. Door de toegepaste Bi-Amping technologie worden zowel tweeter als woofer door eigen versterkerelementen aangestuurd. De subwoofer is volgens Teugel groter dan gebruikelijk in deze prijsklasse. Dit moet leiden tot een krachtige, storingsvrije basweergave, zonder het gebruik van een aparte subwoofer.

De Concept B 20 is per direct en exclusief verkrijgbaar via de Teufel online shop voor 99,99 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)