Teufel Effekt maakt surround sound zonder audiokabels mogelijk

31 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
teufel-effekt-zwart-rood

Teufel heeft tijdens de IFA in Berlijn Teufel Effekt aangekondigd. Dit zijn achterspeakers die draadloos surround sound realiseren. Dit kan als uitbreiding dienen van bestaande producten, terwijl er in de toekomst nog meer ondersteunende producten worden aangekondigd.

Dit is Teufel Effekt

In het vierde kwartaal van 2018 brengt Teufel een nieuwe speakerproduct uit: de Teufel Effekt. Dit is een serie draadloze achterspeakers. Je hoeft geen extra kabels neer te leggen voor de audioweergave en bent daar dus ook niet meer aan gebonden (maar je moet er wel rekening mee houden dat je de stekker in het stopcontact moet kunnen doen). De actieve stereo-luidsprekerset voor het achterste gedeelte van de ruimte is aanvankelijk bedoeld als 4.0-uitbreiding voor de Teufel Ultima 40 Active-speakers die dit jaar verschijnen.

Gelukkig zijn ze ook te gebruiken in combinatie met producten die al zijn uitgebracht, evenals nog aan te kondigen speakers van het merk. De Teufel Effekt beschikt over een laag energieverbruik door de ingebouwde klasse d-versterker en over een 2-kanaals systeem met brede uitstraling en lange woofer. Ook is er een reikwijdte tot vijftien meter en een automatische in- en uitschakelfunctie. De speakers zijn geschikt voor DTS, Dolby en andere surround- of stereocontent en kunnen aan de muur bevestigd of op een statief of plank gezet worden.

Prijs en beschikbaarheid

De Teufel Effekt verschijnt in het vierde kwartaal in Nederland in de kleuren zwart en rood, zwart en wit en wit, voor een adviesverkoopprijs van 400 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)