Sony introduceert nieuwe compacte en draagbare draadloze luidsprekers

19 juli 2012 1 Minuut 0 Reacties
Sony-draadloze-luidsprekers

Sony lanceert vandaag een drietal nieuwe luidsprekers die het mogelijk maken om overal muziek te luisteren, ongeacht de muziekbron. Daarbij moet de speciale directionele geluidstechnologie (360 graden) van de SA-NS310, SA-NS410 en SA-NS510 luidsprekers volgens de fabrikant zorgen zorgt hoogwaardig, krachtig en ruimtelijk geluid.

Muziek van geluidsbronnen in het Wifi netwerk zoals smartphone, tablet, laptop of pc is te streamen naar een draadloze luidspreker in de keuken, de slaapkamer of elke andere ruimte. De luidsprekers van Sony beschikken daarnaast over AirPlay, zodat ook de iTunes-afspeellijsten op iPhone, iPod Touch of iPad zijn te streamen. Een abonnement op de streaming muziekservice Music Unlimited, onderdeel van het Sony Entertainment Network, biedt toegang tot vijftien miljoen muzieknummers en duizenden internetradiozenders wereldwijd.

Muziek is op een aantal manieren te beheren. Bijvoorbeeld door een gratis ‘Network Audio Remote’ app van Sony te downloaden op een Android smartphone of tablet. Hierdoor is ook muziek te beluisteren die op niet Apple-apparatuur staat, zoals internetradiozenders en favoriete muziek van Music Unlimited. Via AirPlay is muziek op iPhone, iPod of iPad te beheren.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)