Sonos start abonnementsdienst voor speakers met Sonos Flex

05 oktober 2019 1 Minuut 1 Reacties
Sonos Flex

Vind je het te duur om je huis in één keer te voorzien van nieuwe speakers? Dan is het wellicht interessant om te kijken naar Sonos Flex. Deze abonnementsdienst laat je speakers van Sonos 'leasen' voor een vast bedrag per maand.

Sonos Flex start vanaf 15 euro per maand. Hiervoor krijg je twee Sonos One-speakers in huis. In totaal kun je kiezen uit drie verschillende abonnementen. Naast het goedkoopste abonnement met twee Sonos One-speakers kun je ook kiezen voor een abonnement van 25 euro per maand. Naast twee Sonos One-speakers krijg je hierbij ook de Sonos Beam-soundbar in huis. Is dat nog niet genoeg? Dan kun je ook kiezen voor de thuisbioscoop-variant. Dit abonnement kost 50 euro per maand. Hierbij krijg je twee Sonos One-speakers, de Playbar en de Subwoofer.

Flexibel abonnement is op ieder moment stop te zetten

Wanneer je kiest voor één van de abonnementen van Sonos Flex, dan worden de producten  gratis thuisbezorgd. Het abonnement is flexibel, wat betekent dat je het abonnement op ieder moment kunt stopzetten. Kies je voor het duurste abonnement, dan wordt de thuisbioscoop ook gratis bij je thuis geïnstalleerd en ingesteld. Op dit moment geldt de gratis installatie alleen nog voor mensen in en rond Amsterdam.

Kijk voor meer informatie over Sonos Flex op de website van Sonos.

Reacties (1)