Sonos introduceert Play:1 draadloze luidspreker

14 oktober 2013 1 Minuut 2 Reacties
Sonos-Play-1

Sonos breidt haar assortiment luidsprekers voor een draadloos muziek systeem in huis uit met de Play:1. Deze compacte draadloze luidspreker is te koop voor een prijs van 199 euro.

Sonos Play:1

De Sonos Play:1 is een compacte en krachtige draadloze speaker die het (naar) muziek luisteren in huis volgens het bedrijf verandert. De speaker streamt muziek naar elke kamer in huis, en volgens de fabrikant in hoogwaardige audiokwaliteit. De midwoofer en tweeter moeten zorgen voor een diep en vol geluid. Nieuwe smart-processing-technologie moet – met krachtige lage tonen en heldere midden- en hoge tonen – het maximale uit de Sonos-drivers halen. Daarnaast minimaliseert deze technologie geluidsvervorming. De structuur van het gebruikte materiaal zorgt voor weerstand tegen de meest vochtige omstandigheden in huis, zelfs de stoom van een warme douche.

Met de Play:1 stream je alle muziek met één eenvoudige app. Zo kun je muziek streamen van muziekservices als Spotify, Hype Machine en Last.fm. Daarnaast kun je naar je eigen muziekbibliotheek luisteren, waar die ook is opgeslagen: op je computer, in de cloud, op je smartphone of op je tablet. alsof dat nog niet genoeg is heb je toegang tot meer dan honderdduizend gratis internetradiostations, podcasts en programma’s.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Yah

Yah
20 oktober 2013 om 17:39

Nu krijg je er ook een bridge bij.

Inloggen


20 oktober 2013 om 18:00

Dat is mooi, maar stond niet in het persbericht van Sonos. Thanks voor de tip.

Inloggen