Skullcandy brengt vier nieuwe draadloze oortjes op de markt

28 mei 2020 2 Minuten 0 Reacties
Skullcandy Push Ultra Electric Yellow

Skullcandy heeft bekendgemaakt dat diens familie van draadloze oortjes uitgebreid zal worden met vier nieuwe leden. Het gaat om de Push Ultra, de Indy Evo en Indy Fuel, en de Sesh Evo. Alle vier liggen ze vanaf nu in de winkels, voor prijzen tussen de 80 en 130 euro.

Push Ultra

De Push Ultra voert als duurste model de line-up aan. Het model is gericht op sporters en mensen die veel in de buitenlucht bezig zijn. De oortjes hebben een IP67-certificaat meegekregen, wat betekend dat ze beschermd zijn tegen water, zweet en stof. Aan de oortjes zit een oorhaak die gebruikers zelf naar de juiste pasvorm kunnen aanpassen. Volgens Skullcandy moeten ze 6 uur mee kunnen gaan op één lading. Het meegeleverde opbergdoosje, dat ook als oplader fungeert, kan de oortjes nog eens ruim 5 keer opladen voordat diens accu leeg is. Dat doosje kan trouwens eveneens draadloos worden opgeladen. De Push Ultra beschikt over Tile-functionaliteit, wat inhoudt dat de oortjes apart van elkaar te gebruiken zijn en dat je ze eenvoudig op kunt sporen als je ze kwijt bent. Het model gaat voor 130 euro over de toonbank en is beschikbaar in de kleuren ‘True Black’, ‘Electric Yellow’ en ‘Bleached Blue’.

Indy Evo en Indy Fuel

De Indy Evo is een wat bescheidener model wat specificaties betreft. De oortjes beschikken eveneens over de Tile-functionaliteit, maar leveren op een aantal punten wat in. Zo heeft de Indy Evo een IP55-certificaat. Dit houdt in dat er wel enige bescherming tegen water, zweet en stof is, maar dat de oortjes geen langere perioden onder water kunnen overleven. Ook is de oorhaak wat kleiner, waardoor de oortjes enkel grip hebben op de binnenkant van je oorschelp. De oortjes moeten inclusief de batterijduur van het oplaaddoosje 30 uur mee kunnen gaan. Er zijn 3 verschillende EQ-modi aanwezig: eentje voor muziek, voor films en series, en voor het beluisteren van podcasts. De Indy Evo kost 100 euro en is beschikbaar in de kleuren ‘Pure Mint’, ‘True Black’ en ‘Chill Grey’.

De Indy Fuel beschikt over precies dezelfde specificaties, maar wordt geleverd met een oplaaddoosje dat draadloos opladen ondersteunt. Het model is enkel verkrijgbaar in ‘True Black’ en kost 120 euro.

Sesh Evo

De Sesh Evo is het budgetmodel in de line-up. Het model heeft grotendeels dezelfde specificaties als de Indy-serie, maar mist een oorhaak en houdt het wat minder lang uit. De oortjes gaan 3 uur mee, en kunnen met het opbergdoosje twee keer helemaal worden opgeladen voordat het doosje ook aan de lader moet. De Sesh Evo kost 80 euro en is beschikbaar in de kleuren ‘Bleached Blue’, ‘Pure Mint’, ‘Deep Red’ en ‘True Black’.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)