Sharp kondigt nieuwe 2.1- en 5.1.2-kanaals soundbars aan

07 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
Sharp HT-SBW800 1

Sharp kondigt tijdens IFA 2019 twee nieuwe soundbars aan; een gericht op mensen die hun oude tv wat meer leven in willen blazen en een op consumenten die opzoek zijn naar een heel goed audiosysteem bij hun tv.

Het eerste model is de 2.1-kanaals HT-SBW310 Smart Soundbar, een soundbar waarmee slimme functionaliteit aan je oude televisie toegevoegd kan worden. De speaker biedt toegang tot spraakbediening middels Amazon Alexa, geeft toegang tot diverse streamingdiensten en beschikt zelfs over een DVB-T2 tuner. De soundbar komt met twee klasse D-versterkers, twee 2.5-inch drivers en een tweeter. De externe subwoofer zorgt voor de lage tonen. Tot slot biedt de speaker volledige ondersteuning voor 4K en HDR.

De 5.1.2-kanaals HT-SBW800 is een soundbar waarmee een hoge audiokwaliteit en ondersteuning voor Dolby Atmos naar de huiskamer gebracht worden. De speaker komt met een draadloze subwoofer en moet dankzij drivers aan de zijkanten en bovenzijde (naar het plafond gericht) een 3D-audiobeleving bieden. Daarbij komt de soundbar met twee HDMI 2.0-inputs met 3D- en 4K-ondersteuning, een optische aansluiting, een coaxiale aansluiting en draadloze streaming middels bluetooth.
De Smart-Soundbar HT-SBW310 moet begin 2020 op de markt verschijnen voor een prijs van 399 euro. De HT-SBW800 met Dolby Atmos is reeds beschikbaar voor een prijs van 559 euro. Later in 2020 wordt er ook een Dolby Atmos soundbar met DTS Play-Fi uitgebracht.

Reacties (0)