Philips brengt Spotify naar Streamium Wireless Hi-Fi assortiment

19 november 2011 1 Minuut 0 Reacties
philips-mci8080

Philips heeft deze week aangekondigd updates te zullen uitrollen voor haar MCi8080 en MCi900 Streamium Wireless Hi-Fi component systemen. Deze updates zorgen ervoor dat Spotify, de digitale muziekservice, toegankelijk wordt voor bestaande klanten in Engeland, Frankrijk, Nederland, België, Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Oostenrijk, Zwitserland en Spanje.

Philips geeft aan dat het updaten van de apparatuur zeer eenvoudig is. Zo hoef je het systeem alleen maar aan te zetten en de update zal verschijnen, mits aangesloten op een Wifi netwerk of ethernetaansluiting. Na het updaten kun je direct je Spotify muziek beluisteren, mits je een Spotify Premium abonnement hebt. Dit abonnement biedt directe en on-demand toegang tot miljoenen muzieknummers met een hoge geluidskwaliteit. Ook biedt het offline en mobiele toegang tot exclusieve muziek en prijsvragen.

Bovenop de hoogstaande geluidskwaliteit van de Philips Streamium Wireless Hi-Fi systemen, zoals we zelf ervaren hebben in de review van het WMS8080 systeem, kunnen mensen met een smartphone of een tablet genieten van de mogelijkheid om via hun mobiele apparaat Spotify te bedienen op de Streamium apparaten. Dit is mogelijk dankzij de Philips MyRemote app. Deze gratis app kan gedownload worden en is verkrijgbaar in zowel de Apple App Store als de Android Market.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)