Philips 3D TV in 2010

18 april 2010 2 Minuten 0 Reacties
Philips_9000_Serie

Philips gaat het komend jaar iets anders doen dan de andere merken. Natuurlijk gaat het merk mee in de 3D revolutie, maar Philips vindt ook dat de consument hier niet perse de premium prijs voor hoeft te betalen. Niet alleen komt Philips met een serie Full HD 3D TV's, maar ook de 21:9 TV van het merk krijgt een 3D update mogelijkheid.

Komende zomer komt Philips met een nieuwe serie Full HD 3D TV’s die gebruik maken van de Ambilight technologie. Deze TV’s zijn vanuit de fabriek al volledig 3D-Ready. Daarnaast zullen ook de 9000 en 8000 LED TV series en de Full HD Cinema 21:9 TV komende zomer 3D kunnen afspelen na het aanschaffen van het 3D upgradepack van Philips.

Net zoals het geval was met de evolutie van de HD-content en de HD-Ready televisies, verwacht Philips dat ook de belangstelling voor de 3D-ervaring thuis parallel met de beschikbaarheid van de content zal toenemen. En net zoals de consumenten op verschillende manieren kunnen genieten van 2D content, zal dat het geval zijn voor 3D. Er zijn nu al duidelijke tekenen dat er een zekere vraag bestaat vanuit het grote publiek. Dit blijkt uit de populariteit van de films die in de bioscoop in 3D uitkomen en de eerste programma’s die de zenders bieden. Deze vraag zal de komende jaren geleidelijk aan stijgen en de Philips televisies zijn klaar om thuis de ultieme kijkbeleving te bieden aan kijkers die nu al, in deze vroege ontwikkelingsfase, willen genieten van 3D.

Door naast de range van Full HD 3D TV’s ook een 3D upgradepack te bieden, geeft Philips deze consumenten de kans om thuis een 3D bioscoop ervaring te creëren, zonder al te veel te moeten uitgeven voor een 3D TV.

Advertentie

Philips stelt dat de consument niet te veel mag uitgeven voor een technologie die in de komende jaren de norm zal worden. De Full HD 3D TV’s van Philips komen tegemoet aan de wensen van de consumenten die thuis in dit vroege stadium van technologische ontwikkeling willen genieten van een optimale bioscoop ervaring thuis 3D, zonder een absurd hoge prijs te moeten betalen aan een 3D TV. Philips 3D-Ready TV’s zullen vanaf mei beschikbaar zijn voor een adviesprijs vanaf 1.399 euro.

Bekijk de Philips 2010 TV line-up

3D upgradepack
Een 3D upgradepack zal afzonderlijk verkrijgbaar zijn voor de 3D-Ready televisies. Consumenten die content in 3D willen bekijken kunnen het pack kopen en thuis genieten van een HD 3D filmervaring. Het pack bestaat uit 2 actieve 3D brillen en een draadloze zender. De actieve 3D brillen zullen ook afzonderlijk verkrijgbaar zijn; je kunt dus net zo veel brillen kopen als je nodig hebt voor het hele gezin. Het 3D upgradepack is beschikbaar voor de 3D-Ready Cinema 21:9 TV, de 32, 40 en 46 inch uit de 9000 serie en voor de 3D-Ready televisies van 37, 40 en 46 inch uit de 8000 serie die in 2010 uitgebracht worden.

Het 3D upgradepack zal vanaf juni verkocht worden voor de prijs van 299 euro en de actieve brillen zullen dan ook los verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 129 euro per bril.

Bron: Philips

Reacties (0)