Onkyo lanceert TX-NR717 en TX-NR818 home cinema receivers

26 maart 2012 1 Minuut 0 Reacties
TX-NR818-Onkyo

Onkyo heeft vandaag twee nieuwe home cinema receivers aangekondigd in de vorm van de TX-NR717 en de TX-NR818. Beide modellen zijn voorzien verschillende netwerk functies, een krachtige versterker, THX certificering voor een hoogwaardige home cinema kwaliteit en 7.2-kanaals luidsprekeraansluitingen.

Onkyo TX-NR818 en TX-NR717

De TX-NR818 is het topmodel en beschikt dan ook over de geavanceerde Audyssey MultEQ XT32 room acoustic correction techniek. Daarbij heb je de mogelijkheid je home cinema setup uit te breiden met hoogte en breedte kanalen middels de DTS Neo:X, Dolby Pro Logic IIz en Audyssey DSX technieken. De toevoeging van extra luidsprekers moet zorgen voor een nog indrukwekkendere home cinema surround ervaring. De TX-NR717 beschikt over Audyssey DSX voor breedte kanalen en Dolby Pro Logic IIz voor hoogte kanalen.

Een andere nieuwe features is de Mobile High Definition Link HDMI poort die het mogelijk maakt om je smartphone middels HDMI op de receiver aan te sluiten. Vervolgens kun je met hoge snelheid HD videobestanden weergeven op je TV, met maximaal 7 kanalen aan surround sound geluid.

De twee nieuwe receivers zijn ook uitgerust met de nieuwe InstaPrevue techniek welke thumbnails weergeeft van alle via HDMI aangesloten bronnen. Op deze manier wordt het makkelijker te zien wat welke bron afspeelt en kun je eenvoudiger schakelen tussen de bronnen.

Advertentie

Wat betreft de beeldtechnieken beschikt de TX-NR818 over een dual-core engine met een HQV Vida VHD 1900 processor. Hiermee wordt SD video volgens de fabrikant in hoge kwaliteit omgezet naar 1080p materiaal. Mocht je al een 4K (Quad HD) display hebben kun je HD materiaal middels de Marvell processor laten omzetten naar 4K materiaal. Daarbij beschikt de TX-NR818 over ISF kalibratie waardoor je de beeldkwaliteit helemaal naar wens kunt instellen.

Reacties (0)