Onkyo lanceert nieuwe home cinema systemen met onder andere THX

13 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
Onkyo-HT-S9400THX-home-cinema-set

Onkyo heeft twee nieuwe home cinema systemen gepresenteerd bestaande uit een receiver en een luidsprekerset. De HT-S9405THX heeft een THX certificering meegekregen voor de 7.1 luidsprekerset, de HT-S6405 is een wat compacter en minder uitgebreid 5.1 systeem.

De HT-S9405THX bevat THX Integrated System Plus gecertificeerde luidsprekers en heeft diverse thuisnetwerk en internet mogelijkheden zoals DLNA streaming van audio en video, internet radio, Windows 7 certificering en USB connectiviteit. Ondersteunde bestandsformaten zijn onder meer MP3, WMA, WMA Lossless, FLAC, WAV, Ogg Vorbis, AAC, en LPCM. De set bevat een 125 Watt actieve subwoofer, de Marvell Qdeo 4K video upscaling processor voor toekomstige displays met hogere resolutie en kan bediend worden met de Onkyo Remote App voor de iPhone, iPod of iPad.

De set bevat ook Audyssey’s automatische kalibratie functie en audio optimaliseringstechnieken als Audyssey 2EQ, Audyssey Dynamic EQ, en Audyssey Dynamic Volume. Dolby Pro Logic IIz oet zorgen voor een geavanceerde surround sound verwerking en een intensere luisterervaring.

Qua aansluitingen bevat het systeem vier HDMI inputs met 3D en ARC (Audio Return Channel) ondersteuning, een PC input en een Onkyo Universal input voor het aansluiten van Onkyo apparatuur.

Advertentie

Volgens Onkyo is het HT-S9405THX systeem ideaal voor huiskamers waarin je rond de 2.5 meter van je TV af zit.

De HT-S6405 mist THX certificering, Qdeo technologie, PC video input, Powered Zone 2 en Dolby Pro Logic IIz, maar is qua internet en netwerk functionaliteiten nagenoeg hetzelfde. De set bevat een gloednieuw 5.1 luidsprekersysteem bestaande uit een actieve subwoofer en met glanzende lak afgewerkte luidsprekers. Het design is door Onkyo compleet vernieuwd en moet ook trillingen voorkomen. Het luidsprekersysteem zal ook los verkocht worden als de SKS-HT648.

De Onkyo HT-S9405THX is vanaf mei te koop voor 1.099,00 euro. De HT-S6405 en de SKS-HT648 verschijnen ook in mei voor respectievelijk 699 en 449 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)