Movie MAX Video On Demand applicatie op Samsung HD TV’s

01 december 2010 1 Minuut 0 Reacties
Movie-MAX-VOD

Movie MAX heeft sinds vandaag haar eigen VOD (Video on Demand) applicatie gepresenteerd, bestemd voor Samsung HD TV's uitgerust met de Samsung Internet@TV internet portal. Via deze applicatie kun je gemakkelijk op je TV toegang krijgen tot een grote database met films. Met een simpele druk op de knop kun je films bestellen en bekijken op TV. Binnenkort zal de applicatie ook verschijnen op Samsung Blu-ray spelers die beschikken over een verbinding met het internet.

Movie MAX heeft sinds vandaag haar eigen VOD (Video on Demand) applicatie gepresenteerd, bestemd voor Samsung HD TV’s uitgerust met de Samsung Internet@TV internet portal. Via deze applicatie kun je gemakkelijk op je TV toegang krijgen tot een grote database met films. Met een simpele druk op de knop kun je films bestellen en bekijken op TV. Binnenkort zal de applicatie ook verschijnen op Samsung Blu-ray spelers die beschikken over een verbinding met het internet.

De consument heeft volgens Movie MAX keuze uit een database van meer dan 2.000 films in meerdere genres. Elke week worden er nieuwe films aan toegevoegd. Nieuwe films die Movie MAX al aanbiedt via de applicatie zijn Inception en Sex and the City 2.

De betaling voor een film is misschien niet zoals je gewend bent, want er wordt verwacht dat je gebruik maakt van de betaaldienst van YinX. Hier kun je een tegoed aanschaffen van 5 tot 150 euro en daarmee dan de films bestellen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Ria

Ria
23 oktober 2011 om 21:12

Ik kan niet achterhalen of ik via moviemax ook 3D films kan huren voor op mijn
Samsung 3D tv te kijken.
Weet iemand of die films er zijn, zo ja, hoe ik deze kan vinden?

Inloggen