Marantz lanceert STEREO 70s stereo netwerk receiver

05 september 2023 1 Minuut 0 Reacties
Marantz Stereo s 70

Marantz introduceert deze week de STEREO 70s stereo netwerk receiver. Gestoken in een slanke behuizing van 11cm hoog presteert de STEREO 70 volgens de fabrikant als een audiocomponent van traditionele grootte.

De STEREO 70 beschikt over de tijdloze stijl van Marantz en integreert de nieuwste audiotechnologie, waaronder:

  • Hyper-Dynamic Amplifier Modules (HDAM’s), ontwikkeld om beter te presteren dan de traditionele chip-gebaseerde op-amps, voor het meest muzikale geluid.
  • De krachtige prestaties en geluidskwaliteit van een volledige versterker in een ruimtebesparend, compact chassis van 11 cm hoog. Zo past de STEREO 70s waar conventionele componenten niet passen. Sluit tot twee luidsprekerparen aan, die afzonderlijk of samen kunnen spelen.
  • Zes HDMI-ingangen, waaronder drie met 8K ondersteuning, en een HDMI-uitgang die ARC ondersteunt, om connectiviteit met huidige en toekomstige video- en gamecomponenten te garanderen.
  • Compatibiliteit met 192kHz 24-bit digitale audio en DSD-bestanden, waardoor liefhebbers muziekbestanden met de meest nauwkeurige digitale decodering in hoge resolutie kunnen afspelen
  • HEOS Built-In technologie waardoor gebruikers toegang hebben tot hun favoriete streaming content en door het hele huis van muziek kunnen genieten wanneer ze verbonden zijn met andere HEOS-apparaten.

De Marantz STEREO 70s is vanaf september verkrijgbaar voor € 1.000 in zwart en zilvergoud.

Reacties (0)