LG breidt Xboom-line-up uit met nieuwe modellen

08 januari 2019 3 Minuten 0 Reacties
lg-xboom-ces-2019

LG kondigt tijdens CES 2019 aan dat het assortiment van Xboom wordt uitgebreid met nieuwe modellen, die beschikken uiteenlopende functies. Zo zijn er minicomponenten en all-in-one-units, zoals de draagbare bluetooth-luidsprekers Go en slimme AI ThinQ-luidsprekers.

Uitbreiding Xboom-line-up

LG brengt binnenkort nieuwe Xboom-speakers uit. Deze familie bestaat uit minicomponenten en all-in-one-units, zoals de draagbare bluetooth-luidsprekers Go en slimme AI ThinQ-luidsprekers. Het nieuwe mini-component van de line-up (model CL98) bevat een output van 3.500W en beschikt over een Compression Horn om heldere en gedetailleerde audio over hogere frequenties te genereren. LG’s high-end model (versie OL100) levert een vermogen van 2.000W en het toestel maakt gebruik van een eigen Blast Horn. Dit is ontworpen om akoestische geluidsdruk te creëren alsook om de weergave van hoge frequenties en basprestaties te verbeteren.

De premium all-in-one unit (model OL100) is een echte party-starter met zijn Grab & Move-handvatontwerp en wieltjes, zodat je deze zonder problemen overal mee naar toe kunt nemen. De Xboom freestyle luidsprekers (modellen RK7 en RL4) kunnen zowel verticaal als horizontaal worden geplaatst en zijn voorzien van de X-grip-handgreep voor gemakkelijk transport. De PK-serie genereert audio van hoge kwaliteit met een nauwkeurig draadloos geluid. LG Xboom-audioproducten worden geprezen om hun uitstekende geluid en AI-functies. De AI ThinQ smart speaker van het bedrijf wordt vaak gezien als één van de betere producten binnen zijn eigen categorie.

Nieuwe aspecten

Een ander nieuw aspect bij de Xboom-line-up, is de ondersteuning van de aptX-HD codec voor lossless hi-resolution audiostreaming via bluetooth, waarbij het geluid realistisch wordt gereproduceerd. Bovendien maakt de verbeterde Wireless Party Link het mogelijk om meerdere luidsprekers aan elkaar te koppelen en synchroon te laten afspelen. Daarnaast introduceert LG nog twee functies die het gebruik van de speakers ietwat interactiever kunnen maken. Dan hebben we het over de DJ Star en de Karaoke Star.

Gebruikers kunnen een eigen creatieve draai geven aan populaire tracks met de party-functies. Met behulp van DJ Star kun je verschillende tracks mixen, een muzieklijst opstellen en nummers volledig naar je eigen hand zetten. De Cross Fader-functie zorgt ervoor dat je audio uit twee verschillende bronnen in elkaar kunt laten overlopen. De DJ App (beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten) biedt toegang tot een reeks verschillende geluidseffecten. Als de DJ uithangen niets voor je is, dan kun je je ook aan de karaokefunctie wagen.

Karaoke Star is beschikbaar op alle XBOOM-producten en is een nieuwe functie die leuk is voor het hele gezin. Karaoke Star kan de zang op bijna elke track onderdrukken en zo een podium creëren om ieders muzikale ambities waar te maken. De achttien vocale effecten gaan perfect samen met de nieuwe Multi-Color Lighting-functie, een reeks vooraf ingestelde verlichtingsopties, waaronder de mogelijkheid om te synchroniseren met welk nummer dan ook, waardoor de beat wordt geaccentueerd en de sfeer wordt versterkt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)