LG BD570 Blu-ray speler met Wifi, DLNA en NetCast

11 maart 2010 1 Minuut 0 Reacties
LG-BD570

LG heeft vandaag de nieuwe producten voor de Benelux gepresenteerd. Onder deze nieuwe producten valt ook de BD570 Blu-ray speler, een zeer complete en uitgebreide 'standaard' (zonder 3D) Blu-ray speler.

Een van de opvallende features van de BD570 is de Wifi mogelijkheid. Hiermee kun je draadloos media bestanden vanaf je PC of Mac streamen naar je home cinema systeem (via je Blu-ray speler). Door middel van Wifi kun je de speler natuurlijk verbinden met het internet en zo BD-Live functies gebruiken. Daarnaast is er op de BD570 een NetCast Entertainment Acces internet portal beschikbaar waarmee je toegang krijgt tot verschillende diensten vanaf het internet, zoals video-on-demand, het weer en nieuws, en YouTube. De DLNA functionaliteit geeft je toegang tot vele soorten DLNA gecertificeerde media spelers als computers, mobiele telefoons, mediaservers, harddisks, et cetera. Via een draadloze verbinding kunnen bestanden gemakkelijk tussen deze apparaten en de speler uitgewisseld worden.

Dit alles maakt de BD570 een volwaardige netwerk Blu-ray speler. Volgens LG moet een speler ook niet afhankelijk zijn van discs, maar ruimte bieden voor content via internet en andere media.

Eind deze maand is de BD570 te koop voor een adviesprijs van 229,00 euro.

Bron: LG Benelux

Reacties (0)