Klipsch lanceert The One II en The Three II draadloze speakers

01 augustus 2019 1 Minuut 0 Reacties
Klipsch The One II

Klipsch heeft twee nieuwe, draadloze speakers aangekondigd die in eerste instantie voor de UK bedoeld zijn maar later ook naar het Europese vasteland zullen komen. Het gaat om The One II en The Three II, wat beiden klassiek ogende speakers zijn die over bluetooth en diverse aansluitingsmogelijkheden beschikken.

Beide nieuwe speakers komen in een zwarte variant en een variant met een walnut afwerking, en beiden bieden volgens Klipsch een premium audiokwaliteit. De One II is de kleinere en goedkopere van de twee, met een formaat van 33 bij 14 centimeter. De speaker beschikt over 57mm full-range drivers en een 114mm subwoofer. Voor de weergave van muziek beschikt de speaker over bluetooth 4.0 en een 3.5mm-poort.

De Three II is de duurdere en grotere variant, voorzien van bluetooth 4.0, een 3.5mm-poort, een Photo-aansluiting en een usb-poort. Daarbij beschikt dit model over 24-bit/192kHz decoding zodat je hi-res muziek kunt afspelen. Geen van beide speakers komt met spraakondersteuning in de vorm van de Google Assistant. Dit in tegenstelling tot The Three, het originele model.

In de UK hebben The One II en The Three II een prijs van respectievelijk 260 Britse ponden en 395 Britse ponden meegekregen. Over de prijs en beschikbaarheid in de Benelux is nog niets bekend.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)