KEF Mu3 Noise Cancelling True Wireless aangekondigd

04 februari 2021 2 Minuten 0 Reacties
kef-mu3-1

Audiomerk KEF heeft officieel de KEF Mu3 onthuld. Dit zijn ruisonderdrukkende oordoppen die zijn ontworpen in samenwerking met Ross Lovegrove.

De KEF Mu3 is daarnaast ontwikkeld door het akoestische team van het merk, dat gehuisvest is in het Verenigd Koninkrijk. De oordoppen moeten een helder geluid in een hoge resolutie weergeven.

De KEF Mu3-oordoppen

De oordoppen zijn tevens voorzien van een splashproof design, waardoor ze allerlei weersomstandigheden kunnen trotseren. De ingebouwde accu gaat tot negen uur mee. En wanneer je het opbergdoosje en oplaadkastje meeneemt, dan kun je de levensduur oprekken tot 24 uur luisteren.

De KEF Mu3 beschikt over speciaal afgestemde actieve ruisonderdrukking (ook wel noise cancelling genoemd). De techniek stelt de Mu3 in staat externe ruis te elimineren zonder de details die de muziek tot leven brengen te beïnvloeden.

Advertentie

Binnenin de oordoppen zitten dynamische drivers met volledig bereik, van 8,2 millimeter groot. Niet alleen moeten die zorgen voor een “uitzonderlijk dynamisch en
goed gebalanceerd geluid”, maar ook voor “rijke middentonen, gedetailleerde bassen en heldere hoge tonen”. Dat zijn aspecten die we maar al te graag zelf testen, voordat we daar uitspraken over doen.

Design van de Mu3

Ross Lovegrove is wederom verantwoordelijk voor het design van een KEF-product. Eerder was er al een samenwerking opgezet voor speakers als Muon en Muo. Lovegrove staat bekend om vloeiende, sculpturale vormen; dergelijke designaspecten moeten ook terugkomen in het design van de oordopjes.

Verder is er een ergonomisch ontwerp, zodat de Mu3-oordoppen ook gewoon blijven zitten wanneer je ze draagt. Het mag dan niet uitmaken of je op de bank zit of aan het sporten bent. De earphones worden geleverd met siliconen eartips in vier verschillende maten, om zo de meest op maat gemaakte pasvorm voor jouw oren te bieden.

De oordoppen beschikken over bluetooth 5.0 en zijn te gebruiken op apparaten met zowel Android als iOS. De Mu3’s beschikken ook over een Ambient Mode,  waarbij met één druk op de knop actieve noise cancelling wordt uitgeschakeld en je meekrijgt wat er om je heen gebeurt.

Prijs en beschikbaarheid

De Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphones van KEF zijn ze eerste maand exclusief verkrijgbaar via kef.com voor 230 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)