JBL Pulse 4 aangekondigd: bluetoothspeaker met sfeerverlichting

05 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
jbl-pulse-foto-1

Speakerfabrikant JBL heeft een nieuwe versie van bluetoothspeaker JBL Pulse aangekondigd, namelijk de JBL Pulse 4. Het unieke aan deze speaker is dat er sfeerverlichting aan boord is. Ook kun je meerdere Pulse 4-speakers aan elkaar koppelen.

Dit is de JBL Pulse 4

JBL kondigt de JBL Pulse 4 aan tijdens IFA 2019. Dit is een bluetoothspeaker met ingebouwde sfeerverlichting. De sfeerverlichting aan de buitenkant van de speaker is led-verlichting. De ingebouwde discoshow is via de JBL Connect-app naar eigen smaak in te vullen. Kies of scan met je camera de kleuren en effecten die bij de gewenste sfeer passen. Relax met kalmerende pasteltinten en klassieke chill-out vibes of zet het vuurtje aan met de oranje vlammen. Zie bijvoorbeeld de foto hierboven voor een opmerkelijk voorbeeld.

Je kunt tot twee smartphones of tablets verbinden aan de JBL Pulse 4, zodat je de muziek met je vrienden kunt afwisselen. De accu kan tot twaalf uur doorgaan op een volle lading; opladen gebeurt via usb-c. Met de PartyBoost-functie in de JBL Connect-app kun je helemaal los gaan door een draadloze verbinding tot stand te brengen met wel honderd JBL PartyBoost-luidsprekers. Verder is het apparaat spatwaterdicht dankzij het ipx7-certificaat. De JBL Pulse 4 is verkrijgbaar in het wit en zwart voor 229 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)