JBL lanceert de Tuner: draagbare bluetooth-luidspreker met DAB+- en FM-radio

19 juni 2018 1 Minuut 0 Reacties
JBL Tuner

JBL heeft een nieuwe bluetooth-luidspreker gelanceerd. De Tuner is een draagbare luidspreker met zowel een FM-radio als DAB+-radio.

JBL kennen we vooral van de soundbars, de hoofdtelefoons en de draagbare luidsprekers en het merk heeft aan die laatste categorie nu een nieuw model toegevoegd. De JBL Tuner is een draagbare bluetooth-luidspreker met FM-radio en DAB+-radio.

Luister muziek vanaf de smartphone of de tablet via bluetooth op de JBL Tuner of luister direct naar de radio. Via DAB+ kun je digitaal radio luisteren met een veel betere kwaliteit dan de traditionele FM-radio. Het bereik hiervan is echter niet in heel het land nog even stabiel en dan is het goed om te weten dat je met één druk op de knop naar de traditionele FM-radio kunt wisselen.

Acht uur muziek luisteren

De JBL Tuner heeft een oplaadbare batterij waarmee je tot acht uur lang muziek kunt luisteren. Volledig opladen van de bluetooth-luidspreker kan in iets meer dan drie uur. Via het lcd-display en de vijf vooraf ingestelde knoppen kun je gemakkelijk wisselen tussen je favoriete radiozenders. De JBL Tuner heeft echter geen stereo-geluid, maar moet het doen met een enkele 44.5mm-speaker. Muziek luisteren aan het strand tijdens een warme zomerse avond is natuurlijk heel goed mogelijk, maar houd er rekening mee dat de Tuner niet waterdicht is.

Advertentie

De JBL Tuner is vanaf nu verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en kost 99 euro. Meer informatie vind je op de website van JBL.

Reacties (0)