Home cinema systemen om bij weg te dromen #5: Hét bed

02 juli 2013 1 Minuut 0 Reacties
ultieme-home-cinema-systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema systemen die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks home cinema systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen.

Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week een home cinema in bed.

Een relaxte zondagmiddag

Stel, je wordt op zondagmiddag wakker naast je liefje en je hebt zin om er een relaxte dag van te maken. De laatste dag van het weekend gaan jullie samen romantisch een heel seizoen van Dexter kijken. Nu kun je 3 dingen doen:

  1. Je kunt onder de warme zachte dekens uit komen om naar jouw Batcave te lopen;
  2. Als het mooi weer is kun je ook de tuin in gaan om daar plaats te nemen;
  3. Maar je kunt ook zorgen dat je wakker bent geworden in de HiCan Fidelity Canopy.

Advertentie

Dit keer geen home cinema systeem dat een hele kamer opslokt, maar een compact systeem voor op de slaapkamer. Met dit systeem komen de dromen van de meeste home cinema liefhebbers uit. Vanuit je bed kun je genieten van jouw favoriete muziek, films en games. Het is bed is van alle gemakken voorzien. Tenminste van bijna alle gemakken. Voor een echte relaxte zondagmiddag zou ik ook graag een koelkast en een broodrooster binnen handbereik willen.

Jouw ultieme home cinema?

Is dit een home cinema systeem waarin jij wakker zou willen worden? Of heb jij een eigen ultiem home cinema systeem? Deel jouw favoriete systeem met ons en wellicht zie je het de volgende keer terug.

Bekijk ook eerder gepubliceerde ultieme home cinema systemen die de moeite waard zijn om te bekijken en te delen.

Reacties (0)