Home cinema systemen om bij weg te dromen #1: De Batcave

04 juni 2013 1 Minuut 1 Reacties
ultieme-home-cinema-systemen

Soms is het lekker om weg te dromen bij home cinema's die mensen thuis hebben staan. Bijna onbereikbaar soms, maar leuk om naar te kijken. Daarom willen we jullie wekelijks home cinema systemen voorschotelen die de moeite waard zijn om te delen.

Soms zijn ze mooi, soms zijn ze handig, maar ze zijn altijd heel bijzonder. Deze week: De Batcave van Chris Weir.

$150.000 en 2,5 jaar

Dat heeft het Chris gekost om een Batcave onder zijn huis te bouwen. Deze ongelooflijke Batmanfan had al zo’n 2.000 comics en een Batsuit  in zijn verzameling, maar de verzameling was niet compleet zonder Batcave. Door het hoofd van een Shakespeare buste te kantelen komt een knop te voorschijn die de deuren opent naar zijn Batcave Home Cinema.

Advertentie

Maar het kan nog gekker

Chris Weir is niet de eerste Batmanfan met een Batcave. Een Canadese fan heeft zijn home cinema de uitstraling van een Batcave gegeven en mocht daar zo’n 2 miljoen dollar voor neertellen. Maar voor dat bedrag heeft hij wel een gigantisch scherm, een Batman pak, een Batmobile, een lift met een geheime ingang en nog veel meer.

Kijk mee naar de plaatjes:

De Batmobile is verstopt achter de boekenkast.

De details, zoals de kroonluchters en de waterspuwers maken het helemaal af.

Meer foto’s kun je vinden op de website van Elite Home Theater Seating, die de Batcave gebouwd heeft. Moeite nog kosten zijn gespaard. Het mag gezegd worden, dit is echt wel een home cinema systeem om bij weg te dromen.

Jouw ultieme home cinema?

Heb jij of ken jij home cinema’s die een plaatsje verdienen in deze rubriek? Deel ze dan hieronder in de reacties en wie weet komt jouw system de volgende keer aan bod!

Reacties (1)