Harman Kardon lanceert ‘Modern Monochrome’ productlijn

25 maart 2013 1 Minuut 0 Reacties
Harman-Kardon-Go-Play-wireless

Fabrikanten van hardware worden steeds gevoeliger voor de laatste trends op het gebied van design, vaak geïnspireerd door datgene wat we op de catwalk zien. Harman Kardon is één van de fabrikanten die zich hierdoor heeft laten inspireren en brengt nu de ‘Modern Monochrome’ productlijn met onder meer luidsprekers en home cinema systemen op de markt.

De ‘Modern Monochrome’ productlijn bestaat uit stijlvolle in-ear- en over-ear-hoofdtelefoons, de draagbare Bluetooth luidspreker Go + Play Wireless en de Harman Kardon BDS 477, een home cinema audiosysteem met 3D Blu-ray-speler, Bluetooth en Apple’s Airplay techniek. Al deze producten zijn voorzien van een zwart of wit design met contrasterende tinten.

Harman Kardon hoofdtelefoons

De Harman Kardon CL ‘Classic’ hoofdtelefoon heeft een high-end afwerking en luxe, zachte kussentjes (Adviesprijs €199). De Harman Kardon AE ‘Acoustically Enhanced’ is een in-ear hoofdtelefoon met een krachtige bas.(Adviesprijs €149). Beide modellen zijn vanaf maart 2013 verkrijgbaar.

Go + Play Wireless luidspreker

De Go + Play Wireless is een mobiele luidspreker met een gebogen metallic handgreep (Adviesprijs €349). De luidspreker verbindt iedere muziekspeler draadloos via Bluetooth. Het zwarte model is vanaf maart verkrijgbaar. Het witte model volgt in mei.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)