Harman Kardon introduceert nieuwe home cinema systemen

13 februari 2013 1 Minuut 0 Reacties
HK-BDS-477

We hebben ze al een keer voorbij zien komen en de meeste systemen zijn al in Nederland te koop maar Harman Kardon heeft vandaag haar home cinema systemen voor 2013 officieel gepresenteerd. De nieuwe sets in de BDS serie zijn gericht op consumenten die de geluidskwaliteit van hun TV niet optimaal vinden en op zoek zijn naar een dynamisch surround geluid.

Dit is precies wat de Harman Kardon BDS serie biedt. Deze productlijn is ontworpen met het oog op eenvoudig gebruik, een aantrekkelijke vormgeving en een optimale audioweergave voor een echte home cinema ervaring. De BDS serie bestaat uit verschillende modellen, van 2.1 systemen voor diegenen die niet teveel speakers in de woonkamer willen hebben staan tot 5.1 systemen voor diegenen die de beste surround ervaring willen hebben.

Ook beschikken de BDS home cinema systemen over de mogelijkheid om content draadloos te streamen middels TrueStream, een geïntegreerde Blu-ray-speler met 3D ondersteuning, en de mogelijkheid om content van mobiele apparaten weer te geven via Bluetooth- en Apple AirPlay.

Harman Kardon BDS home cinema systemen

De Harman Kardon BDS serie home cinema systemen bestaat uit de volgende modellen;

Advertentie
  • Het eerste model in deze serie is de BDS 375, bestaande uit de BDS 275 receiver met 2.1-opstelling en de HKTS 2mkII-speakers. Verkrijgbaar voor €1099,-.
  • Het uitgebreide model BDS 775 biedt dezelfde functionaliteit in een 5.1-variant en is opgebouwd rond de BDS 575 en HKTS 9-speakers. Verkrijgbaar voor €1199,-.
  • Het basismodel van de tweede groep is de BDS 477. Deze bestaat uit de 2.1-kanaals BDS 277, aangevuld met de HKTS 200-speakers. Verkrijgbaar voor €1299,-.
  • Dit systeem is ook verkrijgbaar in een 5.1-variant. De BDS 877, het vlaggenschipmodel in deze reeks, is opgebouwd rond de BDS 577. Het HKTS 65-speakerpakket met draadloze subwoofer zorgt bij dit systeem voor superieure audioprestaties. Verkrijgbaar voor €1699,-

Meer informatie

Meer informatie over de nieuwe home cinema systemen vind je in dit artikel.

Reacties (0)