Bose introduceert SoundLink Colour Bluetooth-luidspreker

19 september 2014 1 Minuut 0 Reacties
Bose-SoundLink-colour-2

Bose introduceert deze week verschillende nieuwe producten, waaronder een nieuwe Bluetooth-speaker in de SoundLink-serie. De SoundLink Colour is, zoals de naam al doet vermoeden, een kleurrijke speaker en is bedoeld voor mobiel gebruik zonder dat hiervoor ingeleverd moet worden op de geluidskwaliteit.

De Bose SoundLink Colour Bluetooth Speaker is een portable speaker die volgens de fabrikant overal mee naartoe genomen kan worden. De luidspreker beschikt over Bluetooth voor draadloze communicatie met onder meer tablets, smartphones en pc’s. De laatste acht apparaten waarmee verbinding gemaakt wordt worden onthouden en de speaker maakt automatisch verbinding wanneer één van deze apparaten gevonden wordt.

De speaker heeft een gewicht van 570 gram en heeft een afmeting van 12,8 bij 5,3 bij 13,5 centimeter. De optimale geluidskwaliteit wordt volgens Bose verzorgd door twee transducers. De ingebouwde accu moet, wanneer volledig opgeladen, acht uur lang luisterplezier bieden. Het opladen van de accu vindt plaats via een USB-poort en binnen drie uur moet de accu volledig opgeladen zijn.

De Bose SoundLink Colour Bluetooth Speaker ligt vanaf eind september in de Nederlandse winkels voor een adviesprijs van 139,95 euro. De luidspreker komt in een zwarte, witte, blauwe, rode en mint variant.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)