Bang & Olufsen Beolit 20: draagbare bluetoothspeaker met Qi

29 oktober 2020 1 Minuut 0 Reacties
bang-olufsen-beolit-20-1

De Bang & Olufsen Beolit 20 heeft eenzelfde silhouet van de Beolit-serie, maar is tevens voorzien van moderne designupgrades.

Dit is de Bang & Olufsen Beolit 20

Bij het merk Bang & Olufsen is design heel belangrijk en dat blijkt ook uit de omschrijving van de Bang & Olufsen Beolit 20. Zo beschikt de draagbare bluetoothspeaker over het oorspronkelijke gaatjespatroon, maar dan opnieuw vormgegeven met een modern ontwerp. Herhaalde schuine lijnen en een spiraalsgewijs patroon in de hoeken moeten zorgen voor een duidelijke en dynamische uitstraling en moeten bovendien de akoestische prestaties optimaliseren met 45% air transparancy voor een helder en verfijnd geluid. Daarnaast is er nu bovenop de speaker ruimte voor een smartphone, die je draadloos kunt opladen via Qi.

Hij is klein en compact, maar dat betekent niet dat de Beolit 20 voor onvoldoende geluid zothy. De 5.5” long-stroke breedband woofer gecombineerd met 3 x 1.5” full range luidsprekers en 2 x 4” passieve radiators leveren een 77 dB basweergave en 93 dB aan midrange geluid. Deze prestatie, gecombineerd met True360-geluid, zorgt ervoor dat de Beolit 20 in staat is om de meeste ruimtes te vullen met muziek. Je kan ook een stereopaar maken van twee Beolit 20-luidsprekers of met een Beolit 17.

Prijs en beschikbaarheid

De Beolit 20 wordt uitgebracht in de kleuren Grey Mist en Black Anthracite en zal beschikbaar zijn op www.bang-olufsen.com, in Bang & Olufsen-winkels en geselecteerde verkooppunten vanaf 29 oktober 2020. De speaker heeft een adviesprijs van 500 euro.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)