Android

Twee facebook-accounts?

Hoe kan ik op een tablet switchen tussen 2 fb-accounts?   Ik kom altijd automatisch op het mijne.  Maar als mijn man nu ook eens zijn fb wil checken, op hetzelfde tablet, dan zou ik mij moeten kunnen afmelden, en hij zich aanmelden.    Zo doen we het op de vaste computer ook.

 

Een antwoord toevoegen

Je mag geen antwoorden toevoegen!

Antwoorden (5)

Bart de la Fosse
26 april 2018 om 20:17

Direct switchen tussen twee persoonlijke accounts is bij mijn weten niet mogelijk. Je moet inloggen met het (andere) emailadres en wachtwoord. Je kunt je wellicht situaties voorstellen dat partners er niet op zitten te wachten dat dit kan. En dat zal dan de reden zijn dat dit niet mogelijk is ;-)

0

els
27 april 2018 om 16:55

Ja, maar dat is net het probleem. Ik moet helemaal niet inloggen. Ik kom meteen op mijn fb.   Zelfs als ik het niet via de app vraag, maar via Google.   Ik kan mij niet afmelden.   Of zie ik iets over het hoofd?

0

Bart de la Fosse
27 april 2018 om 18:33

Je browser onthoudt je wachtwoord. Dat zul je ergens in de specifieke instellingen van de gebruikte browser moeten aanpassen.

0

Anoniem
07 juli 2018 om 18:47

Dat probleem heb ik ook op mijn pc.Mijn kleinzoon heeft ingelogd op Facebook.Nu kom ik er niet meer op.Bij alles wat ik probeer, komt dan de vraag aan mijn kleinzoon:"Hoi Kim,waarmee kunnen wij je helpen".Zelfs als via Google gebeurd dit.Gelukkig bij deze dus niet.

0

Anoniem
07 januari 2020 om 09:58

Mijn man zit op f b en Google play  maar ik speel hay day  op mij  tablet en ook op die van mijn man  hoe kun je het spel aan elkaar koppel?   Ik kom niet meer op zijn boerderij  dat ik heel jammer vind help

 

0